Motorreizen door Duitsland

Op motorreis bij onze oosterburen

Ga op motorreis naar Duitsland. Slingerende wegen, smalle bergweggetjes en prachtige natuur worden afgewisseld met steile afdalingen en leuke haarspeldbochten. En het voordeel is, het is ook nog eens dicht bij huis! Naast het natuurschoon heeft Duitsland ook nog indrukwekkende steden en kastelen. Tel daar de ontelbaar veel bochten en het perfecte asfalt bij op en je hebt een perfecte motorvakantie. En… vergeet natuurlijk ook niet het bier en de Schnitzels. Onze motorreizen brengen je o.a. naar het Zwarte Woud, Moezel, Harz, de Eifel en het Sauerland. Ontdek zelf hoe geweldig het land van onze oosterburen eigenlijk is, tijdens een motorreis naar Duitsland.

Neem contact met ons voor al je vragen over jouw Duitsland motorreis via +31 (0)20 – 462 10 20 of service@motoerit.nl

De Duitse Eifel

De Eifel, gelegen in het westen van Duitsland, vormt een paradijs voor Nederlandse motorrijders. Dit stukje heuvel- en bergachtig Duitsland, slechts 2,5 uur rijden van Utrecht, heeft prachtige landschappen en uitdagende wegen die de ideale ingrediënten vormen voor een onvergetelijke motorvakantie. Monschau, aan de noordwestrand van de Eifel, is dé toegangspoort tot deze regio. Van hieruit ontplooit zich een netwerk van slingerende bergwegen en snelle B-wegen, waar motorrijders uren- of zelfs dagenlang kunnen genieten van het landschap. Een hoogtepunt van de tocht is de beklimming naar de Hohe Acht in Adenau, het letterlijke hoogtepunt van de regio.

Tip: de Eifel ligt lekker dicht bij huis, waardoor het de perfecte bestemming is voor een weekendje weg of zelfs een langere vakantie.

Het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud, gelegen in het zuidwesten van Duitsland, is wellicht het mooiste gebied voor motorrijders in het hele land. Met zijn verrassende natuur, waar hoge bergen en valleien, donkere bossen en uitgestrekte weilanden elkaar afwisselen, biedt een motorvakantie naar het Zwarte Woud een onvergetelijke motorervaring. Tijdens een rit door het Zwarte Woud word je omringd door de charme van oude Schwarzwälder boerderijen, het Naturpark Schwarzwald Mitte/Nord en de uitstekende wegen. Het lijkt bijna alsof de wegen op maat zijn gemaakt voor de ultieme motorervaring.

Nuerburgring Nordscheife

De Nürburgring Nordschleife is een legendarisch racecircuit dat diep geworteld is in de wereld van de auto- en motorsport. Gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, trekt dit 20,8 kilometer lange circuit enthousiaste coureurs en motorrijders van over de hele wereld aan. Zie het als een ultiem ritje door het bos, op een weg zonder tegenliggers en waar niks oversteekt. Zelfs als je niks met snelheid hebt, is de sfeer geweldig en laten we eerlijk zijn, dit is er één voor op de bucketlist! De veiligste optie is om achter iemand aan te rijden die de baan kent en laten wij nou net zo'n persoon met je meesturen op onze groepsreis naar de Nuerburg.

Op zoek naar meer informatie over Duitsland?

Motorgroepsreizen naar Duitsland
Motoerit heeft motorreizen naar Duitsland, waarbij je de keuze kan maken uit individuele of groepsreizen. In 2024 vertrekken wij met een groep naar de legendarische Nürburgring (Nuerburgring). Wat deze groepsreis echt uniek maakt, is dat je alle tips en tricks te weten komt over de unieke openbare (tol) weg de Nordschleife. Onder begeleiding van onze motorsport- en Nürburgring-specialist zelf een ronde rijden? Het hoeft niet maar kan wel!

Motoerit brochure
In onze uitgebreide brochure over motorreizen naar Duitsland vind je meer informatie over deze bestemming. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en laatste nieuws.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

"Dicht bij huis, maar toch écht even op vakantie. Met de motor door Duitsland is genieten van de natuur en prachtige wegen."

Ga mee op groepsreis naar Schotland!

Ontdek de Schotse North Coast en Highlands

Groepsreis 2024: Nuerburg Motor Experience

Met begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)

Populaire Motorreizen Duitsland

8.3
Individuele Motorreis

Bossen, bergen en vulkanen: De Eifel

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Lekker dichtbij

8.0
Individuele Motorreis

Bochtenparadijs Sauerland

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Uitgestrekte bossen en meren

9.5
Motor Groepsreis

Nuerburg Motor Experience

4-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Duitsland

Begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)

Onze motorreizen Duitsland

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit