Motorvakanties door Wales

Rij door de heuvelachtige landschappen van Wales

Wales, of in de eigen taal Cymru, heeft voor de motorrijder eigenlijk alles voor een leuke motorvakantie. Natuur, bergen, gezelligheid, heerlijke wegen en je bent er relatief snel.

De voorgereden motorroutes brengen je langs de kust, door het bos, verlaten, technisch, klein, groot; voor ieder wat wils. Het wegdek is fijn, de bochten om van te smullen en de maximumsnelheid is op de kleine wegen meer een uitdaging dan een limiet. Op de borden langs de weg zie je een taal waar geen touw aan vast te knopen is; je bent omringt door een andere cultuur en bent overal welkom tussen de Kelten. Wat ons betreft is dit een parel die nog door te weinig motorrijders is ontdekt en als je er bent geweest, weet je waarom!

Neem contact met ons voor al je vragen over jouw Wales motorreis via +31 (0)20 – 462 10 20 of service@motoerit.nl

Rondrit door Nationaal Park Snowdonia

Van alle plekken in Wales is Snowdonia misschien wel de bekendste, en dat is niet zonder reden. Hier bevindt zich de hoogste berg, genaamd Snowdon. Het Snowdonia Nationaal Park is het oudste nationale park in Wales en verkreeg deze status in 1951. Mount Snowdon wordt jaarlijks door duizenden enthousiastelingen beklommen of bezocht, vaak via de populaire Snowdon Mountain Railway. Als je tijdens een motorvakantie in Wales bent, mag je de glooiende wegen en karakteristieke, epische landschappen van Snowdonia Nationaal Park zeker niet missen!

The Cambrian Way

Verken The Cambrian Way tijdens jouw motorreis! Je rijdt langs rustige meren, over steile hellingen en komt veel oude kastelen tegen onderweg. The Cambrian Way strekt zich uit van de zuid- tot de noordkust van Wales en neemt je mee langs eeuwenoude routes die de geschiedenis van Wales hebben bepaald.

Het Peak District

Het Peak District staat officieel bekend als de White Peak en biedt een prachtig landschap met lagere heuvels dan in het noorden. Hier zijn ook talloze grotten te vinden. The Dark Peak is het noordelijke deel van het Peak District National Park. Het heeft een ruiger karakter en is rotsachtiger dan het zuiden. In dit nationale park kun je heerlijk rijden, en het is geen wonder dat de adel hier prachtige landhuizen heeft laten bouwen.

Op zoek naar meer informatie over motorvakanties Wales?

Motorgroepsreizen naar Wales
Motoerit heeft motorreizen naar Wales, waarbij je de keuze kan maken uit individuele of groepsreizen. Dit jaar vertrekken wij met een groep naar Ierland én Wales op 9 juni 2024. Onder begeleiding van de half Ierse, half Nederlandse gids Kevin maken we er een echt feest van. De humor en de gezelligheid van het Ierse volk staat garant voor een leuke tijd.

Motoerit brochure
In onze uitgebreide brochure over motorreizen naar Wales vind je meer informatie over deze bestemming. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en laatste nieuws.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

Toeren over onbekende wegen, dwars door uitgestrekte natuur gebieden en eindigen in de pub. Dat is een motorreis door Wales.

Bezoek ons op de MOTORbeurs Utrecht

22 t/m 25 februari 2024

Groepsreis 2024: ontdek de Ierse kustlijn

Samen met Kevin: onze half Iers en half Nederlandse gids!

Populaire Motorreizen Wales

Individuele Motorreis

Waanzinnig Wales B&B

8-daagse individuele motorreis met verblijf in B&B's

Wales, Engeland

Ontdek de schoonheid van Midden-Engeland en Wales

Individuele Motorreis

Waanzinnig Wales Hotels

8-daagse individuele motorreis met verblijf in hotels

Wales, Engeland

Rij grote delen van de Cambrian Way

7.8
Individuele Motorreis

De mooiste routes van Ierland

13-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels

Wales, Ierland, Engeland

Rijd met je motor over de prachtige Wild Atlantic Way

Motor Groepsreis

Ontdek de Ierse kustlijn

13-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Wales, Ierland

Deze reis heeft gegarandeerd vertrek!

Onze motorreizen Wales

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit