Individuele Motorreis

Alleen of met vrienden op pad

Onze individuele motorreizen zijn geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Alleenreizend, met vrienden of een kleine motorclub, het kan allemaal. Van epische trips naar de Noordkaap, tot een lang weekend weg in de Eifel en alles er tussen in.

Je hebt het gemak van het feit dat wij alle boekingen voor je verzorgen zoals bijvoorbeeld de overtochten, de hutten en de kamers in de hotels. Ook met al je specifieke wensen ben je op dit vlak bij ons aan het juiste adres. Door onze uitgebreide kennis van motorvriendelijke 3- en 4- sterren hotels ben je verzekerd van de leukste en meest karakteristieke accommodaties. 

Ook heb je de zekerheid van de meest bijzondere motorroutes want die zetten we persoonlijk uit en rijden we voor. Zo weet je niet alleen zeker dat de leukste motorwegen onder je wielen voorbij rollen, maar ook dat je langs genoeg tankstations komt, de mooiste uitzichtpunten ziet en genoeg lunchplekken kan bezoeken.


Neem contact met ons voor al je vragen over een reis via +31 (0)20 – 462 10 20 of service@motoerit.nl

Routes persoonlijk door ons uitgezet

Welke vakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je motorreis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Je ontvangt daarvoor uitgebreide reisinformatie. Je krijgt:
- Een GPS-bestand met de mooiste routes;
- Een dikke reisgids;
- Een op jouw reisroute afgestemde reisbeschrijving met tips en bezienswaardigheden;
- De GPS-coördinaten van de accommodaties.

Individuele motorreizen op maat

Heb je zelf ideeën over de motorreis die je wil maken, dan denken we met je mee. Wij adviseren je graag over de mooiste routes, de fijnste slaapplekken en tippen je over de ‘must sees’ die je onderweg tegenkomt. Onze bestaande motorvakanties kunnen we ook voor jou aanpassen. Misschien wil je de duur van je vakantie veranderen of heb je een ander overnachtingsadres op het oog. Wij gaan aan de slag om een perfect passende individuele motorreis voor jou samen te stellen.

Kijk bij ons aanbod individuele motorgroepsreizen en laat je inspireren! Heb je andere wensen of ideeën? Bel ons om je wensen met ons te bespreken.

Ga je liever toeren met een groep?

Ga je toch liever op pad met andere motorrijders, maar wil je wel veel vrijheid. Dat kan! Met onze begeleide groepsmotorreizen bepaal je zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt. Er is altijd Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit aanwezig en elke avond geven zij een briefing wat je de volgende dag kan verwachten. Denk hierbij aan de weersverwachting, de kwaliteit van het wegdek, bezienswaardigheden, leuke koffie- of lunchstops en tips over verborgen pareltjes op de route.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

Wij regelen alles voor je! De overtochten en hotels zijn geboekt en je krijgt de mooiste routes en een uitgebreid reispakket. Het enige wat jij nog moet doen is genieten tijdens het rijden.

Bezoek ons op de MOTORbeurs Utrecht

22 t/m 25 februari 2024

Populaire Individuele Motorreizen

8.0
Individuele Motorreis

Bochtenparadijs Sauerland

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Uitgestrekte bossen en meren

8.3
Individuele Motorreis

Bossen, bergen en vulkanen: De Eifel

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Lekker dichtbij

8.3
Individuele Motorreis

Mooi Schotland

9-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels

Schotland

Schotland is fantastisch

8.6
Individuele Motorreis

Het hart van de Alpen

7- of 9-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Oostenrijk

Rij de mooiste passen in de Alpen vanuit een standplaats

Onze motorreizen

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Individuele Motorreis Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit