Motor Groepsreis

Toeren met een groep

Tijdens onze groepsmotorreizen ben je weliswaar met andere motorrijders op pad, maar je hebt heel veel vrijheid. Jij bepaalt zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er tijdens elke groepsreis snel genoeg groepjes worden gevormd. ’s Avonds eten we met de hele groep. Tijdens het genot van een uitgebreide maaltijd of een borrel kan je je ervaringen met de andere motorliefhebbers delen. Achteraf horen we wel vaker dat deelnemers dát misschien nog wel het leukste deel van de dag vinden. Jouw plezier staat bij ons voorop tijdens een van onze groepsmotorreizen.

Nederlandse reisbegeleiding

Tijdens onze groepsreizen is er altijd Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit aanwezig. Onze reisbegeleiders zijn enthousiaste, professionele motormuizen. Zij willen van jouw motorreis een onvergetelijke herinnering maken. Elke avond geven zij een briefing wat je de volgende dag kan verwachten. Denk hierbij aan de weersverwachting, de kwaliteit van het wegdek, bezienswaardigheden, leuke koffie- of lunchstops en tips over verborgen pareltjes op de route. Bij een reis waar meer dan 15 personen aan deelnemen, gaan er minimaal 2 reisbegeleiders mee.

Persoonlijk uitgezette routes

De route is in onze ogen het belangrijkste van een motorvakantie. Welke vakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. De GPS-routes krijg je van ons thuisgestuurd als je een boeking hebt gemaakt. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je reis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Tijdens al onze motorvakanties slaap je in 3*- en 4* ‘motorvriendelijke’ hotels. Door onze uitgebreide kennis van onze bestemmingen weten wij de leukste, mooiste en meest bijzondere hotels te vinden. Kijk bij ons aanbod motorgroepsreizen!

Ga je toch liever alleen, met je partner of eigen groepje op pad?

Onze individuele motorreizen zijn geschikt voor iedereen. Alleenreizend, met vrienden of een kleine motorclub, het kan allemaal. Welke motorvakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je motorreis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Je ontvangt daarvoor uitgebreide reisinformatie. Als je zelf ideeën hebt over de motorvakantie die je wil maken, dan denken we met je mee en kunnen we ook een individuele reis op maat voor je samenstellen.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

Bij ons gaat een groepsreis juist om vrijheid en plezier. Overdag bepaal jij hoe, wanneer en met wie je reist. ’s Avonds is er de gezelligheid van de groep.

De eerste reizen voor 2024 staan live!

Laat je inspireren voor de mooiste motorreizen

Nieuw bij Motoerit!

5-daagse groepsreis door Fins Lapland

Populaire Motor Groepsreizen

Motor Groepsreis

Wintervakantie voor de motorrijder

5-daagse groepsreis met verblijf diverse accommodaties

Finland

Ultiem winter avontuur

8.1
Motor Groepsreis

Ontdek de Dolomieten

7- of 9-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Italië

Genieten van eindeloos bochtenwerk

8.7
Motor Groepsreis

Ontdek de Noorse fjorden

13-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Noorwegen

Geweldig motorrijden door de Noorse Fjorden

8.0
Motor Groepsreis

Ontdek de mooiste routes van Schotland

9-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Schotland

Rijd zelf over gedeeltes van de beroemde North Coast 500

Onze motorreizen

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Accommodatie

Hotels, B&B’s, vakantiewoningen, stacaravans, kampeerhutten en bijzondere accommodaties

Motor Groepsreis Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit