Motor groepsreizen van Motoerit

Toeren met een groep

Vrijheid is voor ons motorrijders belangrijk en daarom staat dit ook centraal tijdens onze groepsreizen. We zijn weliswaar met andere motorrijders op pad, maar jij bepaalt zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt. Omdat elke deelnemer de uitgestippelde motorroutes op voorhand heeft gekregen, kan je de dag zelf indelen. Wil je wat langer uitslapen en later vertrekken? Een wat kortere of langere route rijden? Een dagje alleen op stap? Of liever naar dat mooie motormuseum? Alles kan. 

Er zal al snel duidelijk worden welke motorrijders dezelfde stijl van rijden hebben en die trekken er tijdens de vakantie dan ook vaak samen opuit. Vanzelfsprekend is de begeleider er ook met z'n motor, dus bij hem aansluiten is bij Motoerit ook een mogelijkheid. Als jij maar geniet!

’s Avonds schuiven we bij elkaar aan onder het genot van een uitgebreide maaltijd met een borrel. Aan sterke verhalen en mooie ervaringen geen gebrek! Achteraf horen we wel vaker dat deelnemers dát misschien nog wel het leukste deel van de dag vinden.

Jullie plezier staat bij ons voorop tijdens onze groepsmotorreizen. We ontzorgen en helpen waar nodig.

Neem contact met ons voor al je vragen over een groepsreis via +31 (0)20 – 462 10 20 of service@motoerit.nl

Nederlandse reisbegeleiding

Tijdens onze groepsreizen is er altijd Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit aanwezig. Onze reisbegeleiders zijn enthousiaste, professionele motormuizen. Zij willen van jouw motorreis een onvergetelijke herinnering maken. Elke avond geven zij een briefing wat je de volgende dag kan verwachten. Denk hierbij aan de weersverwachting, de kwaliteit van het wegdek, bezienswaardigheden, leuke koffie- of lunchstops en tips over verborgen pareltjes op de route. Bij een reis waar meer dan 15 personen aan deelnemen, gaan er minimaal 2 reisbegeleiders mee.

Persoonlijk uitgezette routes

De route is in onze ogen het belangrijkste van een motorvakantie. Welke vakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. De GPS-routes krijg je van ons thuisgestuurd als je een boeking hebt gemaakt. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je reis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Tijdens al onze motorvakanties slaap je in 3*- en 4* ‘motorvriendelijke’ hotels. Door onze uitgebreide kennis van onze bestemmingen weten wij de leukste, mooiste en meest bijzondere hotels te vinden. Kijk bij ons aanbod motorgroepsreizen!

Ga je toch liever alleen, met je partner of eigen groepje op pad?

Onze individuele motorreizen zijn geschikt voor iedereen. Alleenreizend, met vrienden of een kleine motorclub, het kan allemaal. Welke motorvakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je motorreis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Je ontvangt daarvoor uitgebreide reisinformatie. Als je zelf ideeën hebt over de motorvakantie die je wil maken, dan denken we met je mee en kunnen we ook een individuele reis op maat voor je samenstellen.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

Bij ons gaat een groepsreis juist om vrijheid en plezier. Overdag bepaal jij hoe, wanneer en met wie je reist. ’s Avonds is er de gezelligheid van de groep.

Ga mee op groepsreis naar Schotland!

Ontdek de Schotse North Coast en Highlands

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste reisaanbod, scherpe aanbiedingen en handige tips & tricks!

Populaire Motor Groepsreizen

8.0
Motor Groepsreis

North Coast 500 en Highlands van Schotland

9-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Schotland

Rij de beroemde North Coast 500

9.5
Motor Groepsreis

Nuerburg Motor Experience

4-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Duitsland

Begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)

Motor Groepsreis

Ontdek de Ierse kustlijn

13-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Wales, Ierland

Half Iers en half Nederlandse gids

8.1
Motor Groepsreis

Ontdek de Dolomieten

7- of 9-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Italië

Genieten van eindeloos bochtenwerk

Onze motorreizen

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Motor Groepsreis Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit