Motor Groepsreis

Toeren met een groep

Tijdens onze groepsmotorreizen ben je weliswaar met andere motorrijders op pad, maar je hebt heel veel vrijheid. Jij bepaalt zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er tijdens elke groepsreis snel genoeg groepjes worden gevormd. ’s Avonds eten we met de hele groep. Tijdens het genot van een uitgebreide maaltijd of een borrel kan je je ervaringen met de andere motorliefhebbers delen. Achteraf horen we wel vaker dat deelnemers dát misschien nog wel het leukste deel van de dag vinden. Jouw plezier staat bij ons voorop.

Nederlandse reisbegeleiding

Tijdens onze groepsreizen is er altijd Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit aanwezig. Onze reisbegeleiders zijn enthousiaste, professionele motormuizen. Zij willen van jouw motorvakantie een onvergetelijke herinnering maken. Elke avond geven zij een briefing wat je de volgende dag kan verwachten. Denk hierbij aan de weersverwachting, de kwaliteit van het wegdek, bezienswaardigheden, leuke koffie- of lunchstops en tips over verborgen pareltjes op de route. Bij een reis waar meer dan 15 personen aan deelnemen, gaan er minimaal 2 reisbegeleiders mee.

Persoonlijk uitgezette routes

De route is in onze ogen het belangrijkste van een motorvakantie. Welke vakantie je ook boekt, elke kilometer in de aangeleverde route is door ons persoonlijk uitgezet. De GPS-routes krijg je van ons thuisgestuurd als je een boeking hebt gemaakt. Wij zorgen er ook voor dat je tijdens je reis de bekende, maar ook de verborgen ‘must sees’ te zien krijgt. Tijdens al onze motorvakanties slaap je in 3*- en 4* ‘motorvriendelijke’ hotels. Door onze uitgebreide kennis van onze bestemmingen weten wij de leukste, mooiste en meest bijzondere hotels te vinden. Kijk bij ons aanbod motorgroepsreizen!

Tim Kuyt

Bij ons gaat een groepsreis juist om vrijheid en plezier. Overdag bepaal jij hoe, wanneer en met wie je reist. ’s Avonds is er de gezelligheid van de groep.

Populaire Motor Groepsreizen

Motor Groepsreis

Ontdek de Ierse kustlijn

13-daagse motor groepsreis met verblijf in hotels

Wales, Ierland, Engeland

Prachtige vergezichten langs de Wild Atlantic Way

Motor Groepsreis

Ontdek Loch Lomond en de hooglanden

6-daagse motor groepsreis met verblijf in hotel

Schotland

Ideale groepsreis om te 'Proeven' van Schotland

Motor Groepsreis

Ontdek de Cairngorms

6-daagse motor groepsreis met verblijf in hotel

Schotland

Rijden over kronkelende wegen door een desolaat landschap

Motor Groepsreis

Ontdek Zuid-Noorwegen

9-daagse motor groepsreis met verblijf in hotels

Noorwegen

Prachtige routes door een werkelijk schitterende natuur

Onze motorreizen

Motor Groepsreis

Professioneel begeleidde groepsreizen waarbij vrijheid en gezelligheid centraal staat

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Motor Groepsreis Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit