Motorreizen door Oostenrijk

Betoverende motorreizen door de Oostenrijkse Alpen

Een motorvakantie naar Oostenrijk betekent kilometers hoge bergtoppen met daaroverheen kronkelende bergpassen, uitzichten verder dan dat je kan kijken en overheerlijk eten. De gezellige bergdorpjes wisselen zich af met de mooiste wegen. Je vindt hier onder andere de wereldberoemde Stelvio pas, dat op de bucketlist staat van vele motorfanaten. In het voor- en naseizoen rijd je hier soms over besneeuwde bergtoppen waar de wegen gelukkig wel sneeuwvrij zijn gemaakt, wat een bijzondere ervaring geeft. Ontdek in de zomer tijdens je motorreis deze prachtige bergen onder een strak blauwe lucht met stralende zon. De Alpen zijn dan ook zonder meer een perfecte bestemming voor elke motorrijder als motorvakantie.

Neem contact met ons voor al je vragen over jouw Oostenrijk motorreis via +31 (0)20 – 462 10 20 of service@motoerit.nl

Met de motor naar grote hoogte

In en rondom Oostenrijk vind je een aantal van Europa’s hoogste bergpassen en wegen. De hoogst berijdbare weg is de Ötztaler Gletscherstasse met 2.830 meter. Op de 4e plek in de lijst staat de in Oostenrijk gelegen Kaunertaler Gletscherstrasse met 2.750 meter en niet ver daar vandaan ligt de Stelvio pas in Italië welke iets hoger is met zijn 2.757 meter.

Een tour met waanzinnige uitzichten

Tenzij het mistig is, geldt over het algemeen hoe hoger hoe beter het uitzicht en dat is een uitspraak die ook zeker op gaat in het Alpen gebergte. De waanzinnige uitzichten op de gigantische bergen en dalen die aan hun voeten liggen gaan nooit vervelen.

Op zoek naar meer informatie over motorvakanties Oostenrijk?

Motoerit brochure
In onze uitgebreide brochure over motorreizen naar Oostenrijk vind je meer informatie over deze bestemming. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en laatste nieuws.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

Op motorvakantie in Oostenrijk is een feest voor liefhebbers van hoge bergpassen met kronkelende wegen. Rij de mooiste passen van de Alpen zoals de Stelvio, Gavia, Silvretta pas en vele anderen.

Ga mee op groepsreis naar Schotland!

Ontdek de Schotse North Coast en Highlands

Ontdek alle reizen naar Schotland

Verken de mooiste routes van Schotland!

Populaire Motorreizen Oostenrijk

8.6
Individuele Motorreis

Het hart van de Alpen

7- of 9-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Oostenrijk

Rij de mooiste passen in de Alpen vanuit een standplaats

Onze motorreizen Oostenrijk

Individuele Motorreis

De mooiste rondreizen of korte trips waarbij jij kiest wanneer en met wie je reist.

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit