Bochtenparadijs Sauerland

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel - Duitsland

Reiscode DUMISAUE
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 293
per persoon

  • Uitgestrekte bossen en meren
  • Het land van de 1000 bergen en bochten
  • Ook voor de minder ervaren motorrijder een genot

Op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens ligt het Sauerland, ook wel bekend als het land van de 1000 bergen maar officieel kent het Sauerland 2711 bergen met meer dan 400 meter hoogteverschil. Bij uitstek een ideaal landschap voor een motorvakantie! Al dat hoogteverschil, per dag keuze uit verschillende lengte van routes, gecombineerd met velen uitgestrekte bossen en meren, is het een ware speelplaats voor de ervaren en minder ervaren motorrijder. De wegen zijn van goede kwaliteit waardoor alle type motoren hier goed uit de voeten kunnen. Om het verhaal compleet te maken zijn er meer dan genoeg "Biergärten" waardoor je écht even op vakantie bent.

Reiscode DUMISAUE
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 293
per persoon

Dag 1

Weert - Winterberg. Ca. 290 of 320 km, 3 overnachtingen.

In de buurt van Weert start de route naar het Sauerland. Het is meteen flink genieten van een overheerlijke route binnendoor. Een grote aaneenschakeling van bochten door de natuur heen. Voor Keulen rijden we even de snelweg op om deze grote stad zo snel mogelijk voorbij te zijn, daarom zijn de routes voor deze dag wat langer dan gemiddeld. Uiteraard is er de keuze tussen een lange of een korte route.

De route heen is al genieten!

Dag 2

Rondrit Nationaal Park Kellerwald-Edersee. Ca. 240 of 300 km.

Je vertrekt vandaag richting het Oosten om de kleinere binnendoor wegen van het Sauerland op te zoeken. Via deze wegen kom je terecht in Bad Wildungen wat een uitgelezen kans is om de benen te strekken. Na een bezoek aan deze historische stad rijd je dwars door het Nationaal Park Kellerwald-Edersee. In dit park ligt het grote meer Edersee, met aan de rand het plaatsje Waldeck wat de moeite waard is om te bezoeken, met name kasteel Waldeck. Een gigantische burcht boven op een flinke heuvel. Via mooie kronkelende wegen en kleine dorpjes rijd je het Natuurpark Sauerland-Rothaargebergte weer in om via het gezellige wintersport dorp Winterberg bij het hotel aan te komen. Ook hier is een korte en een lange variant van de route te kiezen.

Het historische centrum van Waldeck

Dag 3

Rondrit Nationaal Park Sauerland-Rothaargebergte. Ca. 250 of 310 km.

Vandaag ga je door het prachtige Nationaal Park Sauerland-Rothaargebergte heen. Je rijdt vanaf het hotel een zig zag route door het richting het zuiden, waarbij je onder andere Slot Bad Berleburg passeert. Vervolgens kronkel je mee met de Eder rivier. Je verlaat het natuurpark om aan de oostkant van het park om weer te genieten van een terugrit over glooiende heuvels met indrukwekkende uitzichten. Vanzelfsprekend een lange en een korte route.

Uitzichtpunt in het Sauerland

Duitsland

Ons buurland Duitsland, een land van natuur, cultuur en pünktlichkeit. Om te kunnen genieten van mooie wegen hoef je niet altijd ver van huis te gaan. Een motorvakantie in Duitsland is daar het perfect voorbeeld van. Of je nu naar het Sauerland gaat of gaat toeren in de Eifel je kunt er als motorrijder meer dan je ei kwijt. Slingerende wegen door een prachtige natuur zorgen er voor dat je met een écht vakantie gevoel op pad bent. En om de dag af te sluiten geniet je nog even na van je motorrit tijdens een biertje in een echte Duitse bierstube!

Duitsland

Reisduur
Aantal personen
Type accommodatie
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 293

2

€ 304

3

€ 316

4

€ 316

5

€ 304

6

€ 293

7

€ 293

8

€ 293

9

€ 304

10

€ 316

11

€ 316

12

€ 304

13

€ 293

14

€ 293

15

€ 293

16

€ 304

17

€ 316

18

€ 316

19

€ 304

20

€ 293

21

€ 293

22

€ 293

23

€ 304

24

€ 316

25

26

27

28

29

30

31

Bochtenparadijs Sauerland

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- 3 of 4 overnachtingen in hotel o.b.v. halfpension
- GPS routes voor je navigatie

Niet inbegrepen

- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering

Extra voordeel

- Uitgebreid reispakket met reisinformatie

Beoordelingen van deze reis

Klanten die deze reis gemaakt hebben, krijgen na thuiskomst het verzoek om de reis te beoordelen en hun ervaringen met ons te delen.

Gemiddelde beoordeling
8
Aantal beoordelingen 8

Boek je motorvakantie bij Motoerit