Over ons

Dé Motorreisspecialist voor Europa

Als je bij Motoerit boekt, ga je op reis met de échte motorreisspecialist voor Europa. Niet voor niets zijn we al sinds 1994 dagelijks bezig met het organiseren van de mooiste individuele motorreizen en groepsreizen.

Jouw wensen als motorrijder staan bij ons centraal. Wij zorgen voor de mooiste routes en een afwisselend dag-tot-dagprogramma afgestemd op jou als motorrijder. Je verblijft altijd in comfortabele accommodaties met een restaurant en goede parkeervoorzieningen...

Bij onze individuele reizen ontvang je een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS routes waar de bezienswaardigheden in verwerkt zijn, zodat je gemakkelijk je eigen weg kan vinden. Ook bij onze groepsreizen bepaal jij je eigen tempo. Onze professionele begeleiders rijden altijd de uitgezette route van die dag, maar als je een rustdag wilt of liever een andere route rijdt: dan kan dat ook!

Samen met Buro Scanbrit

Vanaf 2019 zijn Motoerit en Buro Scanbrit één bedrijf. Buro Scanbrit is al meer dan 50 jaar dé vakantiespecialist voor Europa. Samen hebben we een programma uitgebracht met unieke motorreizen. Motoerit en Buro Scanbrit zijn een merknaam van Buro Scandinavia BV, onderdeel van Stena Line.

Daarom ga je op reis met Motoerit

Bijzondere routes

Welke motorvakantie je ook boekt, elke kilometer in elke route is door ons persoonlijk uitgezet en voorgereden. Bij ons gaat het allemaal om het motorrijden, maar wij slaan de mooiste bezienswaardigheden niet over. Laat je verrassen door de verborgen geheimen van Europa.

Zorgeloos op reis

Wij houden er rekening mee dat jouw tijd kostbaar is. Daarom stellen we je hele reis samen, regelen alle boekingen en zorgen we dat je op tijd het reispakket met GPS-routes ontvangt. En als er iets gebeurt op je reis, dan zijn wij er voor je. Bovendien zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Jouw reis op maat

Heb je een speciaal hotel op het oog of wil je een paar dagen extra doorbrengen op een bepaalde plek? Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen, ook buiten Europa. Wij passen een bestaande reis aan of ontwerpen jouw eigen motorreis. Bel of mail ons voor advies en een offerte.

Ruim 25 jaar ervaring

De liefde voor onze bestemmingen komt voort uit gedegen kennis. Al meer dan 25 jaar rijden wij op onze motor door Europa. Meter voor meter verkennen wij onze bestemmingen om er voor te zorgen dat jij de mooiste routes kan rijden.

Duurzaam op reis

Onze motorreizen voeren door de mooiste natuurgebieden ter wereld. Onze grootste wens is om die natuur zo ongerept mogelijk te houden. Daarom zorgen wij voor CO2-compensatie van je reis.

Boek je motorvakantie bij Motoerit