Reisspecialist Caitlin in Spanje

Achter de schermen bij Motoerit - reisspecialist Caitlin

Geplaatst door Kevin Schoemaker op donderdag 18 januari 2024

Maak je klaar om kennis te maken met het jongste lid van het Motoerit team: Caitlin! Ooit begonnen als een enthousiaste stagiaire op de afdeling Marketing & Sales, is ze nu als een wervelwind niet meer weg te denken uit de wereld van Motoerit-marketing. Van het pennen van boeiende blogs tot het bijhouden van onze socials, Caitlin heeft het helemaal in de vingers. Leer Caitlin kennen in deze blog, want ze is de kracht achter de schermen die onze boodschap op een meeslepende manier verspreidt! Uiteraard staat ze ook de MOTORbeurs in Utrecht dit jaar.

Wat kan je over jezelf vertellen?

Hallo, ik ben Caitlin Verbrugge en ik werk momenteel op verschillende marketingafdelingen, waaronder die van Buro Scanbrit, Voigt Travel en Motoerit. Ik ben in januari 2023 verhuisd van het gezellige Brabant naar de dynamische randstad en ben sindsdien actief in Amsterdam.

Gelukkig ben ik geen vreemde in de motorwereld. Vroeger genoot ik regelmatig van ritten achterop de motor bij mijn vader. Uiteraard staat het behalen van mijn eigen motorrijbewijs nog op mijn lijstje.

Reisspecialist Caitlin in Londen

Wat voor werk doe je voor Motoerit?

Bij Motoerit draag ik de verantwoordelijkheid voor het creëren van content, zowel voor onze website als voor blogs en onze sociale mediakanalen. Mijn rol omvat het ontwikkelen van boeiende en informatieve teksten die onze doelgroep aanspreken.

Hoe ben je bij Motoerit in aanraking gekomen?

In 2023 ben ik gestart als stagiaire bij Buro Scanbrit en ontdekte ik al snel dat Motoerit een integraal onderdeel is van dit bedrijf. Gedurende mijn stageperiode heb ik mijn betrokkenheid bij Motoerit geleidelijk vergroot, met ondersteuning van collega's Kevin, Rowan en Soumaya. Samen hebben we gewerkt aan diverse taken en projecten binnen Motoerit, waarbij ik mijn vaardigheden en kennis verder heb ontwikkeld. En nu ben ik officieel een vaste kracht binnen het Motoerit team.

Wat is jouw favoriete motorreis van Motoerit?

Er kan er maar één zijn: de reis naar het prachtige Schotland: 'Mooi Schotland'! Ik ben helemaal weg van Schotland, vooral vanwege de combinatie van de bergen en de Schotse cultuur. En stiekem ben ik ook een groot fan van whisky.

North Coast 500 route

Als je een motorreis zou moeten aanbevelen aan iemand die nog nooit eerder heeft gereden, welke reis zou je dan kiezen?

Ik neig toch naar onze reizen naar Duitsland. Lekker dichtbij huis en niet al te moeilijk. Dat is toch wel handig als je voor het eerst op motorvakantie gaat.

Omgeving van de Nürburgring

Wat is volgens jou het belangrijkste aspect waar Motoerit zich onderscheidt van andere reisorganisaties?

Persoonlijkheid! 100%. Motoerit staat klaar om je reis aan te passen en je te helpen met tips & tricks. En aan de telefoon helpen we je graag. Kevin en Rowan staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je uitgebreid te assisteren.

Kan je ons iets vertellen over enkele memorabele momenten of verhalen die je hebt meegemaakt tijdens je werk bij Motoerit?

Ik vond de MOTORbeurs 2023 in Utrecht geweldig om mee te maken! Ik had mijn camera meegenomen om verschillende foto’s te maken en een beetje rond te lopen om een indruk te krijgen van onze doelgroep. En wat een leuke sfeer bij onze stand. Het was zo gezellig. Dat zal ik niet snel vergeten.

MOTORbeurs Utrecht stand

Wat is je favoriete motorhit?

Ik ben goed opgegroeid in de wereld van muziek. Overal in huis moest muziek te horen zijn volgens mijn vader. Daarom heb ik vooral een liefde voor muziek uit de jaren 80s en 90s. Mijn voorkeur gaat dus uit naar 'Start Me Up' van de Rolling Stones.

Ontdek deze bestemming

8.0
Individuele Motorreis

Bochtenparadijs Sauerland

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Uitgestrekte bossen en meren

8.3
Individuele Motorreis

Bossen, bergen en vulkanen: De Eifel

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Duitsland

Lekker dichtbij

8.3
Individuele Motorreis

Mooi Schotland

9-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels

Schotland

Schotland is fantastisch

9.5
Motor Groepsreis

Nuerburg Motor Experience

4-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Duitsland

Begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)

Ontdek meer vakantieblogs

Boek je motorvakantie bij Motoerit