Soumaya op werkbezoek in Noorwegen

Achter de schermen bij Motoerit - reisspecialist Soumaya

Geplaatst door Kevin Schoemaker op vrijdag 29 december 2023

Motorreisspecialisten Kevin en Rowan hebben we al eerder aan je voorgesteld. Maar er zijn nog meer collega's die achter de schermen hard werken aan Motoerit!

We stellen je graag Soumaya voor, een specialist op het gebied van marketing bij Motoerit. In deze blog vertellen we je meer over haar passie voor marketing, het werk dat ze verricht voor Motoerit, en welke doelen ze nog graag wil bereiken op het gebied van marketing voor de motorwereld. Lees snel verder.

Wat kan je over jezelf vertellen?

Ik ben Soumaya van Dijk en werk op de marketingafdeling bij Buro Scanbrit en Motoerit. Ik ben inmiddels 31 jaar oud en kom uit Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en ben ik actief bezig met sport!

Reisspecialist Soumaya op werkbezoek in Noorwegen

Wat voor werk doe je voor Motoerit?

Ik ben verantwoordelijk voor de online kanalen binnen Motoerit. Mijn taak is ervoor te zorgen dat Motoerit herkenbaar en zichtbaar is voor motorliefhebbers. Ik vind het erg leuk om de juiste doelgroep voor Motoerit te bereiken.

Hoe ben je bij Motoerit in aanraking gekomen?

Aangezien het bedrijf zowel Buro Scanbrit als Motoerit omvat, ben ik betrokken bij beide merken!

Wat is jouw favoriete motorreis van Motoerit?

Mijn voorkeur gaat uit naar de motorreis van Motoerit door Andalusië. Deze regio in Spanje heeft mijn speciale belangstelling door de prachtige uiteenlopende natuur, de olijfboomgaarden én de heerlijke Spaanse dorpjes, waardoor het een onvergetelijke ervaring is voor motorliefhebbers zoals ik.

Spaans dorp in Andalusië

Als je een motorreis zou moeten aanbevelen aan iemand die nog nooit eerder heeft gereden, welke reis zou je dan kiezen?

De groepsmotorreis naar Schotland biedt de mogelijkheid om in een rustig tempo door de heuvels te rijden, zonder te scherpe bochten die je tegenkomt in reizen naar bestemmingen zoals Noorwegen of Italië. Allemaal onder professionele begeleiding op de motor, want wij zijn er om deze reis voor jou zo onvergetelijk mogelijk te maken!

North Coast 500 route in Schotland

Wat is volgens jou het belangrijkste aspect waar Motoerit zich onderscheidt van andere reisorganisaties?

Motoerit beschikt over een getalenteerd team van specialisten die de reizen op persoonlijke en maatgerichte wijze samenstellen. Bovendien zorgen ze voor unieke locaties en routes binnen de verschillende bestemmingen. Met oog voor diverse types motorrijders is er voor ieder wat wils.

Kan je ons iets vertellen over enkele memorabele momenten of verhalen die je hebt meegemaakt tijdens je werk bij Motoerit?

De winactie met een radiozender heeft extra motivatie geboden aan een dame die dolgraag met haar man op pad wilde. Ze won de reis, behaalde vervolgens haar motorrijbewijs en kon zo samen met haar man de gewenste trip maken!

Arrow Classic Rock winnaar in Italië

Wat voor toekomstplannen heeft Motoerit op het gebied van motorreizen?

Een prachtige nieuwe merkbeleving en branding voor Motoerit staan op de planning. In 2024 gaan we veel mooie nieuwe dingen doen en kijken we uit naar diverse leuke samenwerkingen.

Wat is je favoriete motorhit?

Ik heb zelf niet echt een favoriete motorhit, maar ik ben wel fan van een motorserie, en dat is de bekende Sons of Anarchy.

Ontdek meer vakantieblogs

Boek je motorvakantie bij Motoerit