Wonderschoon Andalusië

8-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels - Spanje

Reiscode ESMIANDA
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 476
per persoon

  • Mooi om je seizoen mee te starten of af te sluiten
  • Toeren door de Sierra Nevada van Zuid-Spanje
  • Heelrijk asfalt door uiteenlopende natuur

De meeste Nederlanders kennen Málaga wel. Het is immers de toegangspoort tot de Costa del Sol. Niet het strand, maar het prachtige achterland van Andalusië staat in deze reis centraal. Je toert door olijfboomgaarden, langs pittoreske dorpjes en over smalle bergpassen van de Sierra Nevada. De verschillende ritten zijn in een woord fantastisch. Voor de liefhebbers is het mogelijk om ook het wereldberoemde Alhambra te bezoeken. Een vlucht en een motor huren? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Reiscode ESMIANDA
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 476
per persoon

Dag 1

Antequera rondrit. Ca. 130 km.

Je verblijft in

Hotel Finca Eslava

Eenmaal aangekomen en ingecheckt bij het hotel, is er vandaag de mogelijkheid voor een korte rondrit in de omgeving van Antequera. Je komt langs het eeuwen oude kasteel en de betoverende rotsformaties van El Torcal. Breng ook even een bezoek aan Archidona met het karakteristieke en idyllische dorpsplein.

Op naar de zon!

Dag 2

Antequera - Granada. Ca. 210 km.

We pakken de koffers weer in en rijden vandaag binnendoor via Acueducto del Águila en Kasteel Salobreña naar Granada toe. Het is genieten geblazen over de kleine binnendoorwegen, niet alleen van het stuurwerk maar ook de mooie uitzichten en kleine Spaanse dorpjes. Nadat we een stukje langs de Middelandse Zee hebt gereden rijden we de bergen weer in richting Granada. Het moderne 4-sterren hotel met parkeergarage, is een ideale plaats om te ontspannen na een mooie dag rijden onder de Spaanse zon.

Onderweg van Malaga naar Granada

Dag 3

Rondrit of stadsbezoek. Ca. 245 km.

Vandaag kan je kiezen tussen een rondrit in de omgeving of een bezoek brengen aan de stad Granada en eventueel het Alhambra. Voor de gene die vandaag op de motor stappen staat er een prachtige rondrit ten Noorden van Granada gepland. De kronkelende wegen met "Mirador's" (uitzichtpunten) zorgen er voor dat je deze dag niet snel zult vergeten.

Andalusië

Spanje

Wat is er nu lekkerder dan voordat het motorseizoen in Nederland begonnen is, alvast even heerlijk onder de Spaanse zon te kunnen toeren op je eigen motor? Of als het seizoen al lang en breed voorbij is, toch nog even die laatste week motorrijden mee te pakken? Motoerit biedt al jaren Fly&Bike’s aan naar het zonnige zuiden. Duizenden bochten leiden je tussen de steile bergkammen en langs de middellandse zeekust. Langs deze bochtige wegen vind je eeuwen oude kastelen en gezellige kleine dorpjes waar de Spanjaard je met open armen zal ontvangen.

Het klimaat

Onze Spanje reizen vertrekken meestal in april of oktober, precies de periodes vlak voor of vlak na het motorseizoen in Nederland. Kan je niet wachten of heb je nog niet genoeg gereden? Wij zetten koers naar Spanje waar het in deze maanden nog heerlijk vertoeven is. Weinig tot geen neerslag en een gemiddelde maximum temperatuur van 19 graden staat garant voor een heerlijke motorreis door Spanje.

De wegen en het verkeer

In deze maanden is het toeristen seizoen grotendeels al voorbij, wat voor ons alleen maar positief is. De wegen zijn stukken rustiger dan tijdens het hoogseizoen en dat geeft ruimte om flink te genieten van het prachtige bochtenwerk wat de Spaanse gebergtes een motorrijder biedt. De kwaliteit van het wegdek is over het algemeen goed tot zeer goed.

Spanje

Reisduur

8 dagen

Aantal personen
Type accommodatie
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 476

2

€ 476

3

€ 476

4

€ 476

5

€ 476

6

€ 476

7

€ 476

8

€ 476

9

€ 476

10

€ 476

11

€ 476

12

€ 476

13

€ 476

14

€ 476

15

€ 476

16

€ 476

17

€ 476

18

€ 476

19

€ 476

20

€ 476

21

€ 476

22

€ 476

23

€ 476

24

€ 476

25

€ 476

26

€ 476

27

€ 476

28

€ 476

29

€ 476

30

€ 476

Wonderschoon Andalusië

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- 7 overnachtingen in hotel o.b.v. logies/ontbijt
- GPS routes voor je navigatie

Niet inbegrepen

- Vervoer van en naar Spanje
- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering

Extra voordeel

- Uitgebreid reispakket met reisinformatie

Boek je motorvakantie bij Motoerit