Bossen, bergen en vulkanen: De Eifel

4- of 5-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel - Duitsland

Reiscode DUMIEIFE
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 378
per persoon

Heb je een vraag?

Deel deze reis

  • Lekker dichtbij
  • Hotel met splinternieuwe kamers
  • Heerlijke wegen voor alle type motoren

Lekker dichtbij en perfecte wegen voor alle type motoren. Zowel voor de beginnende motorrijder als de doorgewinterde, is het een groot feest omdat je per dag de keuze hebt tussen een lange en een korte route. De mooie natuur van de parken in een regio met liefde voor alles wat met twee en vier wielen te maken heeft. Je voelt je hier echt welkom. Tussen, over en langs de heuvels rollen de bochten onder je wielen door. Geniet van de mooie uitzichtpunten, mooie bossen en natuurlijk het het uitblijven van stoplichten en snelheidsdrempels. Je verblijft in het nieuwste gedeelte van een fijn hotel met goed eten, eigen (overdekte) parkeerplaats en een heerlijke sauna. En dat alles voor een zachte prijs!

Reiscode DUMIEIFE
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 378
per persoon

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Dag 1

Weert - Winterspelt. Ca. 180 of 240 km, 3 overnachtingen.

Je verblijft in

Hotel Haus Hubertus

Onze route naar het hotel start in de buurt van Weert. Voor motorrijders uit bepaalde stukken van Nederland kan het startpunt nog een flink stuk rijden zijn, vandaar dat je vanaf Weert de keuze hebt uit een korte en een lange route. Beide routes sturen je na het passeren van de Duitse grens over kleine wegen met veel bochtenwerk naar het plaatsje Winterspelt in Duitsland. Onderweg passeer je Monschau waar je uitstekend kan lunchen of strek de benen in het historische centrum. Als je keuze is gevallen op de lange route, dan kom je ook nog het plaatsje Bad Münstereifel met haar historische centrum tegen. De korte route kronkelt zich vanaf Monschau richting het hotel.

Het centrum van Monschau

Dag 2

Rondrit Nürburgring. Ca. 240 of 310 km.

De Nürburgring, een legende met een unieke uitwerking op de regio. Ook als je niks met motorsport hebt, blijft het toch heel leuk om te zien en de aanstekelijk sfeer op te snuiven. Via Prüm rijd je over heerlijke bochtige wegen richting Nationaal Park Eifel naar het Nordschliefe circuit. Met een beetje geluk is er genoeg te zien op de baan en je zou zelf ook een ronde kunnen rijden mits dat mogelijk is. Let op want dit is voor de meer ervaren en sportieve rijders onder ons. Na een bezoek aan dit stuk levende geschiedenis ga je opnieuw op pad om te genieten van de vele bochten die de Eifel rijk is. Slingerend tussen de wijngaarden en bossen is het opnieuw een feest!

Bezoek aan de Nürburgring

Dag 3

Rondrit Nationaal Park Eifel. Ca. 210 of 260 km.

In het grootste deel van het Nationaal Park Eifel laten ze de natuur volledig haar eigen gang gaan en dat is goed te merken als je hier doorheen rijdt. Hoewel het park relatief gezien niet bijzonder groot is krijg je hier tijdens het rijden zonder twijfel het gevoel dat je in the middle of nowhere beland bent. Zowel de lange als de korte route van vandaag nemen je mee door het hele Nationale Park. De korte route gaat redelijk snel na het verlaten van het park weer richting het hotel, waar de lange route eerst nog wat verder richting het oosten gaat. Beide routes garanderen in ieder geval meer dan genoeg bochten en de befaamde binnendoorwegen.

Uitkijkpunt in Nationaal Park Eifel

Duitsland

Ons buurland Duitsland, een land van natuur, cultuur en pünktlichkeit. Om te kunnen genieten van mooie wegen hoef je niet altijd ver van huis te gaan. Een motorvakantie in Duitsland is daar het perfect voorbeeld van. Of je nu naar het Sauerland gaat of gaat toeren in de Eifel je kunt er als motorrijder meer dan je ei kwijt. Slingerende wegen door een prachtige natuur zorgen er voor dat je met een écht vakantie gevoel op pad bent. En om de dag af te sluiten geniet je nog even na van je motorrit tijdens een biertje in een echte Duitse bierstube!

Duitsland

Reisduur
Aantal personen
Type accommodatie
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

€ 378

23

€ 378

24

€ 378

25

€ 378

26

€ 378

27

€ 378

28

€ 378

29

€ 378

30

€ 378

Bossen, bergen en vulkanen: De Eifel

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- 3 of 4 overnachtingen in hotel o.b.v. halfpension
- GPS routes voor je navigatie

Niet inbegrepen

- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering

Beoordelingen van deze reis

Klanten die deze reis gemaakt hebben, krijgen na thuiskomst het verzoek om de reis te beoordelen en hun ervaringen met ons te delen.

Gemiddelde beoordeling
8.3
Aantal beoordelingen 3

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Boek je motorvakantie bij Motoerit