Nuerburg Motor Experience

4-daagse groepsreis met verblijf in hotel - Duitsland

Reiscode DUMINURB
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 646
per persoon

  • Begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)
  • Restaurants en diverse attracties op loopafstand
  • Moezel, Rijn, kastelen en motorsport historie

Door uitgestrekte bossen met hier en daar wat echte haarspeldbochten met heerlijk wegdek. Tussen de wijngaarden van de Rijn en de Moezel door met talloze plekken om even heerlijk te lunchen. Dagenlang is er geen stoplicht te zien. De regio ademt passie voor ‘Freude Am Fahren’, en wat deze groepsreis uniek maakt, is dat je alle tips en tricks te weten komt over de unieke openbare (tol) weg de Nordschleife. Dit is er een voor de bucketlist want je kan onder begeleiding van onze motorsport- en Nürburgring-specialist zelf een ronde rijden. Het hoeft niet maar kan wel! Geniet optimaal van een 4-sterrenhotel met beide restaurants en diverse attracties zoals de E-sportlounge, casino, kartcentrum én ring°werk museum op loopafstand.

Reiscode DUMINURB
Inclusief verblijf in hotel
vanaf 
€ 646
per persoon

Dag 1

Weert - Nürburg. Ca. 225 km, 3 overnachtingen.

We verzamelen in het zuiden van Nederland en gaan op weg naar een lunch bij een gezellig bikercafé aan het begin van de Eifel. Vervolgens gaat het feest van start, want na de lunch liggen de eerste mooie bochten op ons te wachten. We rijden niet in een treintje achter elkaar aan want iedereen heeft de GPX-routes en is vrij om te vertrekken wanneer die wil! Burg Hengebach komt voorbij en we rijden ook langs Abdij Mariawald, waar tot 2018 natuurlijk de nodige alcohol werd gestookt. Langzaamaan verandert het landschap en komen de Duitse vakwerkhuisjes tevoorschijn, zoals in het mooie Reifferscheid. Aan het eind van de dag zien we elkaar weer bij het hotel om bij het restaurant Lucia na te praten onder het genot van lekker eten en drinken.

Onze hotels en restaurants van Nürburg

Dag 2

Rondrit Rijn. Ca. 260 km.

Eén van de elementen die deze regio zo leuk maakt om met de motor doorheen te rijden, zijn de rivieren. De machtige Rijn mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit gebied. Het ene kasteel na het andere kasteel komt voorbij en we komen zelfs langs een actieve vulkaan op weg terug naar het hotel. Er zijn lekkere wegen en mooie bezienswaardigheden tijdens deze rondrit. In de namiddag komen we langs de parkeerplaats bij de ingang van de Nordschleife, waar altijd prachtige machines staan om van dichtbij te bekijken. De legendarische Touristenfahrten vinden de hele dag plaats en op het korte circuit zijn vandaag de IDM motorraces, ook zeker de moeite waard om te gaan kijken. Vanavond gezellig in het Bitburger Gasthaus aanschuiven voor wat eten van de streek en grote bieren.

Sturen over de mooiste weg

Dag 3

Rondrit Moezel en Touristenfahrten Nürburgringl. Ca. 230 km.

Vandaag doen we een stuk van de Moezel aan. Ook hier kan je zelf bepalen met wie je op stap gaat en hoe laat je uit bed komt omdat iedereen in bezit is van de GPX-routes. Tijdens de rit maken de bossen plaats voor wijngaarden en zien we geregeld de wijnpersmachines langs de weg staan. We raden aan om te lunchen aan het water om vervolgens over heerlijke wegen binnendoor weer richting Nürburg te rijden. Dit is de dag waarop het mogelijk is om begeleid over de Nürburgring te rijden of gewoon weer langs de baan te genieten van al het moois! En in de avond gezellig ervaringen uitwisselen tijdens het eten bij Lucia.

Heerlijk uitzicht over de Moezel

Duitsland

Ons buurland Duitsland, een land van natuur, cultuur en pünktlichkeit. Om te kunnen genieten van mooie wegen hoef je niet altijd ver van huis te gaan. Een motorvakantie in Duitsland is daar het perfect voorbeeld van. Of je nu naar het Sauerland gaat of gaat toeren in de Eifel je kunt er als motorrijder meer dan je ei kwijt. Slingerende wegen door een prachtige natuur zorgen er voor dat je met een écht vakantie gevoel op pad bent. En om de dag af te sluiten geniet je nog even na van je motorrit tijdens een biertje in een echte Duitse bierstube!

Duitsland

Reisduur

4 dagen

Aantal personen
Type accommodatie
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

€ 646

31

Bijzonderheden

Groepsgrootte is minimaal 10 personen en maximaal 15

Nuerburg Motor Experience

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- 3 overnachtingen in hotel o.b.v. halfpension
- GPS routes voor je navigatie
- Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit (ook op de ring)

Niet inbegrepen

- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering
- Entree tot attracties

Overige info

- Minimumaantal deelnemers 10.
- Maximumaantal deelnemers 15.

Beoordelingen van deze reis

Klanten die deze reis gemaakt hebben, krijgen na thuiskomst het verzoek om de reis te beoordelen en hun ervaringen met ons te delen.

Gemiddelde beoordeling
9.5
Aantal beoordelingen 2

Boek je motorvakantie bij Motoerit