Nuerburg Motor Experience

4-daagse groepsreis met verblijf in hotel - Duitsland

Reiscode DUMINURB
Inclusief verblijf in hotel

  • Begeleiding over de legendarische Nürburgring (Nuerburgring)
  • Restaurants en diverse attracties op loopafstand
  • Moezel, Rijn, kastelen en motorsport historie

Door uitgestrekte bossen met hier en daar wat echte haarspeldbochten. Tussen de wijngaarden van de Rijn en de Moezel door met talloze plekken om even heerlijk te lunchen. Dagenlang is er geen stoplicht te zien. De regio ademt passie voor ‘Freude Am Fahren’, maar wat deze groepsreis echt uniek maakt, is dat je alle tips en tricks te weten komt over de unieke openbare (tol) weg de Nordschleife. Onder begeleiding van onze motorsport- en Nürburgring-specialist zelf een ronde rijden? Het hoeft niet maar kan wel! Geniet optimaal van een 4-sterrenhotel met beide restaurants en diverse attracties zoals de E-sportlounge, casino, kartcentrum én ring°werk museum op loopafstand.

Reiscode DUMINURB
Inclusief verblijf in hotel

Dag 1

Weert - Nürburg. Ca. 225 km, 3 overnachtingen.

We verzamelen in het zuiden van Nederland en gaan op weg naar een lunch bij een geweldig bikercafé aan het begin van de Eifel. Dan begint het feest, want na de lunch liggen de eerste mooie bochten op je te wachten. We hoeven zeker niet in een treintje achter elkaar aan te rijden; iedereen heeft de GPX-routes en is vrij om te vertrekken, wanneer je wil! Burg Hengebach komt voorbij en we rijden ook langs Abdij Mariawald, waar tot 2018 natuurlijk de nodige alcohol werd gestookt. Langzaamaan verandert het landschap en komen de Duitse vakwerkhuisjes tevoorschijn, zoals in het mooie Reifferscheid. Aan het eind van de dag zien we elkaar weer bij het hotel om bij het Bitburger Gasthaus wat verdiende biertjes en ander lekkers te nuttigen.

Onze hotels en restaurants van Nürburg

Dag 2

Rondrit Moezel en Touristenfahrten Nürburgring. Ca. 230 km.

Eén van de elementen die deze regio zo leuk maakt om met de motor doorheen te rijden, zijn de rivieren. Vandaag doen we een stukje van de Moezel aan. Iedereen heeft zijn eigen (opstart)tempo en je kan uiteraard gezellig samen rijden, maar we rijden niet als een grote groep. Je hoeft dus geen wekker te zetten, want je hebt de GPX-routes voor de dag en bent vrij om zelf in te vullen wanneer je of jullie vertrekken. Tijdens de rit maken de bossen plaats voor nog meer wijngaarden en zien we geregeld de wijnpersmachines langs de weg staan. We raden aan om te lunchen aan het water en vervolgens rijden we over heerlijke wegen binnendoor weer richting Nürburg, waar we de legendarische Ring kunnen opgaan tijdens de Touristenfahrten of te gaan kijken naar alle mooie machines die hier dagelijks verzamelen.

Heerlijk uitzicht over de Moezel

Dag 3

Rondrit Rijn en Touristenfahrten Nürburgring. Ca. 260 km.

Deze zondag staat de langste rit op het programma en het is weer volop genieten. Ook hier kan je zelf bepalen met wie je op stap gaat en hoe laat je uit bed komt. De machtige Rijn mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit gebied, dus die slaan we vandaag niet over. Het ene kasteel na het andere kasteel komt voorbij en we komen zelfs langs een actieve vulkaan op weg naar het hotel. Er zijn lekkere wegen en mooie bezienswaardigheden tijdens deze rondrit. In de namiddag komen we langs de parkeerplaats bij de ingang van de Nordschleife, waar altijd prachtige machines staan om van dichtbij te bekijken. Vandaag is er ook de mogelijkheid om (begeleid) over de Nürburgring te rijden of gewoon langs de baan te genieten van al het moois!

Sturen over de mooiste weg

Duitsland

Ons buurland Duitsland, een land van natuur, cultuur en pünktlichkeit. Om te kunnen genieten van mooie wegen hoef je niet altijd ver van huis te gaan. Een motorvakantie in Duitsland is daar het perfect voorbeeld van. Of je nu naar het Sauerland gaat of gaat toeren in de Eifel je kunt er als motorrijder meer dan je ei kwijt. Slingerende wegen door een prachtige natuur zorgen er voor dat je met een écht vakantie gevoel op pad bent. En om de dag af te sluiten geniet je nog even na van je motorrit tijdens een biertje in een echte Duitse bierstube!

Duitsland

Inbegrepen

- 3 overnachtingen in hotel o.b.v. halfpension
- GPS routes voor je navigatie
- Nederlandse reisbegeleiding van Motoerit (ook op de ring)

Niet inbegrepen

- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering
- Entree tot attracties

Overige info

- CO2-compensatie van de reis is inbegrepen
- Minimumaantal deelnemers 10.
- Maximumaantal deelnemers 15.

Beoordelingen van deze reis

Klanten die deze reis gemaakt hebben, krijgen na thuiskomst het verzoek om de reis te beoordelen en hun ervaringen met ons te delen.

Gemiddelde beoordeling
9.5
Aantal beoordelingen 2

Boek je motorvakantie bij Motoerit