Groepsfoto Motoerit

Achter de schermen bij Motoerit - reisspecialist Rowan

Geplaatst door Kevin Schoemaker op vrijdag 29 december 2023

Heb je je ooit afgevraagd wat er schuilgaat achter het plezier van een georganiseerde motorreis? Benieuwd naar de persoon die de touwtjes achter de schermen in handen heeft en de reis van je dromen werkelijkheid maakt? We duiken in deze blog dieper in de wereld van Motoerit en maken kennis met niemand minder dan onze gepassioneerde reisspecialist zelf: Rowan!

Met jarenlange ervaring en een liefde voor het ontdekken van nieuwe horizonten, heeft Rowan een naam gemaakt op het gebied van motorreizen. Maar wie is deze meester van de routeplanning? Wat drijft haar om keer op keer reizigers blij te maken met een op maat gemaakte rit? Lees snel verder!

Wat kan je over jezelf vertellen?

Met genoegen stel ik me voor: Rowan is de naam. Vanaf jongs af aan ben ik al opzoek naar avontuur. Ik heb een passie voor het verkennen van het onbekende, het omarmen van nieuwe ervaringen en doorkruisen van landen. Het potentieel van elk moment benutten en volop genieten van het leven staat hierbij centraal.

Reisspecialist Rowan

Wat voor werk doe je voor Motoerit?

Mijn rol bij Motoerit is zeer divers, waarbij ik daadwerkelijk volledig verantwoordelijk ben voor de organisatie van alle reizen, van begin tot eind. Bovendien sta ik altijd klaar om vragen van reizigers te beantwoorden en hen te assisteren bij eventuele kwesties en zorgen. Deze taken maken elke dag boeiend en uitdagend, vooral omdat ik mensen in staat kan stellen om hun liefde voor motorrijden te combineren met het verkennen van nieuwe bestemmingen!

Motoerit op de motorbeurs in Utrecht

Hoe ben je bij Motoerit in aanraking gekomen?

Dankzij mijn werk bij ons moederbedrijf Buro Scanbrit, heb ik een sterke affiniteit ontwikkeld voor onze bestemmingen en het ontdekken ervan. En uiteraard kan dit, zo niet nog beter, gedaan worden op de motor! Daarom was het, na het overnemen van Motoerit, een snelle en logische beslissing om me volledig te richten op het organiseren van motorvakanties.

Wat is jouw favoriete motorreis van Motoerit?

Mijn favoriete bestemming is het prachtige Noorwegen! Het is echter moeilijk om één favoriete motorreis te kiezen, omdat elke reis zijn unieke charme heeft. Maar als ik toch echt moet kiezen ga ik voor de meest complete reis, de Noordkaap en de Lofoten. Het is een reis die je nog lang bij zal blijven en waar je met plezier aan terug zult denken!

Atlantic Road in Noorwegen

Als je een motorreis zou moeten aanbevelen aan iemand die nog nooit eerder heeft gereden, welke reis zou je dan kiezen?

Dan zou ik voor één van onze Duitsland pakketjes gaan, niet te ver, niet te bochtig als je dat niet wilt en toch een compleet ander landschap! Het is de ideale manier om kennis te maken met het motorrijden en tegelijkertijd te genieten van de schoonheid van Duitsland. Je zult zeker een geweldige tijd hebben!

Freiburg im Breisgau

Wat is volgens jou het belangrijkste aspect waar Motoerit zich onderscheidt van andere reisorganisaties?

Al onze routes zijn door ons voorgereden en door onze uitgebreide jarenlange kennis van onze bestemmingen weten wij de mooiste plekjes en routes samen te stellen. Bij Motoerit geloven we in het leveren van persoonlijke en op maat gemaakte ervaring voor elke motorrijder.

Motorgroepsreis in Spanje

Kan je ons iets vertellen over enkele memorabele momenten of verhalen die je hebt meegemaakt tijdens je werk bij Motoerit?

De verhalen en foto’s van onze klanten nadat ze met ons op reis zijn gegaan zijn het allerbeste!

Wat voor toekomstplannen heeft Motoerit op het gebied van motorreizen?

We willen heel graag het bestaande aanbod blijven verbeteren en nieuwe bestemmingen toevoegen. Dit kunnen andere landen zijn, maar ook andere reizen binnen onze bestaande bestemmingen. We willen onze motorrijders keer op keer verrassen met unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen. We zijn nooit uitontwikkeld!

Op vakantie bij de poolcirkel

Wat is je favoriete motorhit?

Mijn favoriete motorhit is ‘Drive’ van Incubus! Het nummer past perfect bij het gevoel van het rijden op de open weg en de horizon voor je. Het herinnert me eraan waarom ik elke dag weer enthousiast ben om andere te helpen bij het realiseren van hun motorreisdroom! 

Dit was een kijkje achter de schermen bij Motoerit en een kennismaking met reisspecialist Rowan. Bekijk hier alle individuele motorreizen.

Ontdek meer vakantieblogs

Boek je motorvakantie bij Motoerit