Individuele Motorreis Italië

Ervaar de rust en schitterende uitzichten tijdens je rit naar Italië

Genieten van prachtige uitzichten terwijl de bochten niet op lijken te houden? Dat is de reis door Italië voor ons motorrijders zonder twijfel. Dit gebied staat bekend om zijn verzameling gevarieerde bergpassen van Europa. Gelukkig voor ons, loopt in de Dolomieten bijna geen enkele weg recht en is het de hemel van de haarspeldbochten. De een na de andere ligt op jou en je machine te wachten.

Maak alleen of samen je motorreis door de Dolomieten

Het gebergte maakt deel uit van de Zuidelijke Kalkalpen en typeert zich door de zeer scherpe rotswanden en pieken die zijn ontstaan door erosie en verwering. De hoogste top is de Marmolada met 3343 meter, maar er zijn nog ongeveer 15 andere toppen die de grens van 3000 meter bereiken. Gecombineerd met de uitgestrekte natuur zijn dit bij uitstek de juiste ingrediënten voor typisch Italiaanse uitzichten met de kenmerkende theatrale landschappen. 

Spot de andere bezienswaardigheden zoals de vele houtbewerkingen waarop de plaatselijke folklore van het gebied goed te zien zijn. Voor je het weet ben je net zo gepassioneerd als een echte Italiaan en grijpt de beleving jou ook wanneer je vanuit je eigen zadel geniet van de vrijheid. 

In Noord-Italië zijn ze gek op motorrijden en je voelt je hier welkom. Met Motoerit rij je alleen of samen tijdens deze 7 of 9 daagse motorreis door de Dolomieten.

Rowan de Wijs

Populaire Individuele Motorreizen Italië

9.0
Individuele Motorreis

De Doldwaze Dolomieten

7- of 9-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotel

Italië

Uitermate geschikt voor de sportieve rijder

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit