Motor Groepsreis Schotland

Toeren door Schotland

Wil je op motorgroepsreis naar Schotland om kennis te maken met het unieke noorden van Groot-Brittannië? Welkom bij Motoerit. Bij Schotland denk je natuurlijk meteen aan The Highlands: een groots, open en ruig landschap. Dit begint zo ongeveer 50 kilometer boven Edinburgh en loopt tot het uiterste puntje bij John o’Groats. Onderweg rij je door The Cairngorms National Park. In het westen moet je zeker de kustroute volgen langs de Atlantische Oceaan met de North Coast 500. Op Isle of Skye komt alles wat Schotland zo bijzonder maakt, samen. Ontdek nu zelf waarom deze bestemming zo populair is bij motorrijders tijdens een motorgroepsreis naar Schotland.

Sláinte!

Met een groepsreis gaan altijd 1 of 2 reisbegeleiders mee. Elke avond geven ze een briefing over de volgende dag. Wat doet het weer, hoe is de kwaliteit van het wegdek, zijn er bezienswaardigheden, whiskydistilleerderijen of bijzondere stops? Je gaat de volgende dag op ontdekkingsreis, alleen of met een klein groepje, en bij het diner komen we weer samen. Het leukste aan een motorgroepsreis zijn misschien wel de sterke verhalen aan het einde van de dag terwijl je een goed glas whisky drinkt. Sláinte! Je dineert en overnacht in sfeervolle hotels waar je je motor op een veilige plek neer kan zetten. Mocht het regenen – en dat gebeurt vast wel eens – dan kan je je kleren laten drogen. De heen- en terugreis gaat met de ferry van IJmuiden naar Newcastle. Een goed begin en einde van je motorgroepsreis naar Schotland!

Ga je liever deze bestemming zelf ontdekken? Boek dan een van onze individuele motorvakanties naar Schotland.

Jan

Motoerit persoonlijk begeleider

“ Jan is een motorrijder in hart en nieren die zowel als hobby maar ook beroepsmatig ruim 40 jaar ervaring heeft en alle uithoeken van Europa op de motor heeft gezien. Hij wil zijn enthousiasme en passie voor het reizen met de motor graag met jullie delen en stelt zich als doel om iedereen, jong en oud , ervaren of onervaren van een onvergetelijke motorreis te laten genieten.”

Populaire Motor Groepsreizen Schotland

8.0
Motor Groepsreis

Ontdek de mooiste routes van Schotland

9-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Schotland

Rijd zelf over gedeeltes van de beroemde North Coast 500

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit