Motor Groepsreis Ierland

Het land van alle tinten groen

Jouw motorgroepsreis naar Ierland begint in Engeland, waar je begint met links rijden. Dat is even wennen, maar daarna krijg je steeds meer tijd om te genieten van de tocht die je aan het maken bent. Van Engeland gaat het naar Wales, naar het Snowdonia Nationaal Park. De reis gaat verder naar Ierland waar je langs een deel van de Wild Atlantic Way toert Een sensationele reis langs torenhoge kliffen en levendige dorpjes, langs verborgen stranden en prachtige baaien. Op de terugweg ga je via een zuidelijke route door de ruige Brecon Beacons in Wales. Elke kilometer is een onvergetelijke ervaring tijdens een motorgroepsreis naar Ierland.

Onderweg zijn met een groep

Als je meegaat met een motorgroepsreis naar Ierland, heb je de vrijheid om zelf te bepalen of je liever alleen of met een paar anderen onderweg bent. Onze ervaring leert dat groepjes met een vergelijkbare rijstijl elkaar opzoeken. Er gaat altijd Nederlandse reisbegeleiding mee die de route goed kent. ’s Avonds geeft hij een overzicht van de volgende dag: het weer, de route, wat er onderweg te zien is en vaak ook nog een paar tips voor bijzondere stopplekken. ’s Avonds eten we met elkaar en is het tijd om je ervaringen van die dag uit te wisselen met de anderen. We krijgen vaak te horen dat deelnemers dát nog wel het allerleukst vinden. 

Liever zelf of met goede vrienden op pad, dan hebben we naast onze motorgroepsreizen ook individuele motorvakanties naar Ierland.

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit