Motor Groepsreis Engeland

Veelzijdig Engeland

Op motorgroepsreis naar Engeland: het is even wennen aan het links rijden, maar daarna ga je steeds meer genieten! Rij over de smalle, kronkelende weggetjes, door haarscherpe bochten, over bergpassen met hellingspercentages tot wel 33% en kustwegen. Wil je uitgedaagd worden door steile bergpassen en haarspeldbochten? Boek je motorreis dan naar het Lake District, eventueel uit te breiden met de Isle of Man. Ga je meer voor het typische Britse landschap met ‘Midsomer Murders’-kwaliteit? De Cotswolds zijn jouw ideale filmdecor. Toer je liever door het zuiden van Engeland? We rijden tot aan de uiterste punt van Cornwall, Land’s End. Welke motorgroepsreis in Engeland past bij jou?

Onderweg met de groep

Als je meegaat met een groepsreis, wil dat niet zeggen dat je de hele dag in een groep motorrijdt. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe laat je vertrekt, en of je liever alleen of met een paar anderen onderweg bent. Vaak rijden deelnemers in kleine groepjes met een vergelijkbare rijstijl. Er is altijd Nederlandse reisbegeleiding mee die de route goed kent en veel tips paraat heeft. ’s Avonds vertelt hij je wat je de volgende dag kan verwachten: de route, het weer, wat is er onderweg te zien (ook de minder geijkte dingen). Als je de hele dag onderweg bent geweest, smaakt het diner ’s avonds extra goed. Tijd om je ervaringen van die dag uit te wisselen met de anderen. We krijgen vaak te horen dat deelnemers dát nog wel het allerleukst vinden. Kijk snel bij onze motorgroepsreizen naar Engeland!

Toch liever individuel op reis

Je kunt ook op eigen gelegenheid door Engeland touren. Hierbij ontdek je tijdens je motorvakantie zelf de unieke routes van Engeland.

Populaire Motor Groepsreizen Engeland

Motor Groepsreis

Ontdek Isle of Man

8-daagse motor groepsreis met verblijf in hotels

Engeland

Ontdek het bijzondere Isle of Man

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit