Vervoer naar Noorwegen

Vervoer Noorwegen

Begin je motorvakantie ontspannen aan boord van een van de ferries van Stena Line, Holland Norway Lines, Color Line of Fjord Line.

Color Line

Als je met de motor van of naar Noorwegen gaat maar niet zoveel kilometers wilt maken, is een overtocht met Color Line via de route van Kiel naar Oslo een ideale verbinding. De super-luxe ferries brengen je in 20 uur naar hartje Oslo. Aan boord verveel je je niet. Voel je gelijk op vakantie met de vele faciliteiten.Reis je naar het zuiden van Noorwegen ga dan vanuit het Deense Hirtshals naar het Noorse Kristiansand. In slechts 3 uur en 15 minuten brengt de Color Line SuperSpeed 1 je.

Route-informatie en voorwaarden

Fjord Line

Fjord Line vaart vanuit het Deense Hirtshals naar de Noorse stad Stavanger, een overtocht van ca. 18 uur. Bij het wakker worden de volgende ochtend, vaar je al door het hartje van het fjordengebied en geniet je van het uitzicht. Aan boord van het schip, de MS Stavangerfjord, geniet je van moderne faciliteiten.

Route-informatie en voorwaarden

Stena Line

Vanuit het Duitse Kiel vaar je met Stena Line 's nachts naar het Zweedse Göteborg, vanwaar je kan doorrijden naar je bestemming in Noorwegen.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je motorvakantie bij Motoerit