Veelzijdig Valencia

8-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels - Spanje

Reiscode ESMIVALE
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 562
per persoon

  • Verblijf het bruisende Valencia
  • Voor de liefhebbers van bochten
  • Eeuwenoude plekken zoals Requena en Onda

Het bruisende Valencia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, maar vooral de omgeving is voor motorrijders een El Dorado. De unieke combinatie van een bezoek aan de stad het het rijden van prachtige wegen, maakt deze reis speciaal. Rijden door de wijnstreken, bezoeken van de Middeleeuwse stad Onda en rijden over prachtige bergketens. Dat laatste is natuurlijk genieten op de bochtige wegen met indrukwekkende uitzichten. Vergeet niet af en toe te stoppen om te genieten van al dit moois!

Reiscode ESMIVALE
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 562
per persoon

Dag 1

Korte rondrit. Ca. 120 km.

De route gaat via de rand van het Parc Natural de la Serra Calderona en na een koffie stop, kom je in Gatova kom je bij een museum met prachtige bloemen en struiken uit de streek. Een uitgelezen mogelijkheid om een mooie foto van je stalen ros met of zonder berijder te maken. Na opnieuw een bochtige weg door het park, rij je nog even naar een abdij midden in dit park, genaamd Porta Coeli. Hierna is het nog een klein stuk terug naar het hotel, waar je in de avond gezellig de stad in kan.

Het schitterende Ciudad de las Artes

Dag 2

Rondrit Xátiva. Ca. 250 km.

Wat denk je van 250 km. aan bochtige wegen? Via een ruig berglandschap met honderden heerlijke bochten kom je tegen de middag bij het kasteel In Xàtiva aan. Rij daar naar boven, parkeer je motor en geniet van een lunch op het terras. Onderweg geniet je van de kleuren die je ziet in het gesteende van de bergen. Dan terug in het hotel op het terras genieten van een Cerveza want die heb je verdiend.

Naast bochten ook meer dan genoeg tijd om te genieten van het uitzicht

Dag 3

Valencia - Tortosa. Ca. 300 km.

De rit van vandaag brengt je naar Tortosa, een kleine stad met een rijke geschiedenis. Het centrum is dan ook zeker een bezoek waard. De slaapplaats is hier ook op afgestemd, je slaapt namelijk in het Zuda-kasteel waar het prachtige Parador de Tortosa hotel in gevestigd is. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de eindbestemming tijdens het motorrijden. Je zal vandaag op meer dan genoeg bochten getrakteerd worden met af en toe waanzinnig uitzicht over de Balearische Zee.

Onderweg naar Tortosa

Spanje

Wat is er nu lekkerder dan voordat het motorseizoen in Nederland begonnen is, alvast even heerlijk onder de Spaanse zon te kunnen toeren op je eigen motor? Of als het seizoen al lang en breed voorbij is, toch nog even die laatste week motorrijden mee te pakken? Motoerit biedt al jaren Fly&Bike’s aan naar het zonnige zuiden. Duizenden bochten leiden je tussen de steile bergkammen en langs de middellandse zeekust. Langs deze bochtige wegen vind je eeuwen oude kastelen en gezellige kleine dorpjes waar de Spanjaard je met open armen zal ontvangen.

Het klimaat

Onze Spanje reizen vertrekken meestal in april of oktober, precies de periodes vlak voor of vlak na het motorseizoen in Nederland. Kan je niet wachten of heb je nog niet genoeg gereden? Wij zetten koers naar Spanje waar het in deze maanden nog heerlijk vertoeven is. Weinig tot geen neerslag en een gemiddelde maximum temperatuur van 19 graden staat garant voor een heerlijke motorreis door Spanje.

De wegen en het verkeer

In deze maanden is het toeristen seizoen grotendeels al voorbij, wat voor ons alleen maar positief is. De wegen zijn stukken rustiger dan tijdens het hoogseizoen en dat geeft ruimte om flink te genieten van het prachtige bochtenwerk wat de Spaanse gebergtes een motorrijder biedt. De kwaliteit van het wegdek is over het algemeen goed tot zeer goed.

Spanje

Reisduur

8 dagen

Aantal personen
Type accommodatie
Verzorging
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 562

2

€ 562

3

€ 562

4

€ 562

5

€ 562

6

€ 562

7

€ 562

8

€ 562

9

€ 562

10

€ 562

11

€ 562

12

€ 562

13

€ 562

14

€ 562

15

€ 562

16

€ 562

17

€ 562

18

€ 562

19

€ 562

20

€ 562

21

€ 562

22

€ 562

23

€ 562

24

€ 562

25

€ 562

26

€ 562

27

€ 562

28

€ 562

29

€ 562

30

€ 562

Veelzijdig Valencia

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- 7 overnachtingen in hotels o.b.v. logies/ontbijt
- GPS routes voor je navigatie

Niet inbegrepen

- Vervoer van en naar Spanje
- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering

Extra voordeel

- Uitgebreid reispakket met reisinformatie

Boek je motorvakantie bij Motoerit