De sierras van Sevilla

8-daagse individuele motorvakantie met verblijf in hotels - Spanje

Reiscode ESMISEVI
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 513
per persoon

  • De regio van de oorsprong van de Spaanse cultuur
  • Toeren door de Sierra Nevada van Zuid-Spanje
  • Heelrijk asfalt door uiteenlopende natuur

De meeste Nederlanders kennen de Costa del Sol wel. Niet het strand, maar het prachtige achterland van Andalusië staat in deze reis centraal. De Spanjaarden zeggen dat dit de regio is van de echte Spaanse cultuur. Je toert door olijfboomgaarden, langs pittoreske dorpjes en over smalle bergpassen van de Sierra Nevada. De verschillende ritten zijn in een woord fantastisch en de natuur divers. Een vlucht en een motor huren? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Reiscode ESMISEVI
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 513
per persoon

Dag 1

Antequera rondrit. Ca. 140 km.

Je verblijft in

Hotel Finca Eslava

Eenmaal aangekomen en ingecheckt bij het zeer karakteristieke hotel, is er vandaag de mogelijkheid voor een korte rondrit in de omgeving van Antequera. Je komt langs het eeuwen oude kasteel en de betoverende rotsformaties van El Torcal waar je natuurlijk ook nog een kijkje kan nemen. Breng ook even een bezoek aan Archidona met het karakteristieke en idyllische dorpsplein. In de avond is het genieten van een koude cervesa en heerlijke ham in het restaurant van het hotel.

Op naar de zon!

Dag 2

Antequera - Sevillia Ca. 210 km.

De rit van vandaag brengt je van Antequera naar Carmona. Al vrij snel na de start rij je via de achterkant van El Torqual door een sterk heuvelachtig landschap met schitterende wegen. Er komen natuurlijk genoeg lunchplekken en koffiestops voorbij tijdens het rijden door de natuur onder de Spaanse zon. In de stad Carmona is er vanzelfsprekend genoeg te doen en te zien!

Andalusië is zo mooi

Dag 3

Rondrit. Ca. 270 km.

Deze rondrit neemt je mee naar een oud mijnbouw gebied ten westen van de stad. Dit gebied staat bekend als Minas de Rio Tinto. Rond 1980 is de mijnbouw vrij plotseling gestopt en dat kun je ook zien. Oude stoomlocomotieven en treinwagons staan langzaam weg te roesten. Vrachtwagens uit het begin van de vorige eeuw staan netjes opgesteld ook hun laatste dagen te slijten. Alles staat erbij alsof ze gisteren zijn achtergelaten. Gedurende de dag lijkt het wel alsof je op de planeet Mars aan het rijden bent.

Het lijkt wel een landschap op een andere planeet

Spanje

Wat is er nu lekkerder dan voordat het motorseizoen in Nederland begonnen is, alvast even heerlijk onder de Spaanse zon te kunnen toeren op je eigen motor? Of als het seizoen al lang en breed voorbij is, toch nog even die laatste week motorrijden mee te pakken? Motoerit biedt al jaren Fly&Bike’s aan naar het zonnige zuiden. Duizenden bochten leiden je tussen de steile bergkammen en langs de middellandse zeekust. Langs deze bochtige wegen vind je eeuwen oude kastelen en gezellige kleine dorpjes waar de Spanjaard je met open armen zal ontvangen.

Het klimaat

Onze Spanje reizen vertrekken meestal in april of oktober, precies de periodes vlak voor of vlak na het motorseizoen in Nederland. Kan je niet wachten of heb je nog niet genoeg gereden? Wij zetten koers naar Spanje waar het in deze maanden nog heerlijk vertoeven is. Weinig tot geen neerslag en een gemiddelde maximum temperatuur van 19 graden staat garant voor een heerlijke motorreis door Spanje.

De wegen en het verkeer

In deze maanden is het toeristen seizoen grotendeels al voorbij, wat voor ons alleen maar positief is. De wegen zijn stukken rustiger dan tijdens het hoogseizoen en dat geeft ruimte om flink te genieten van het prachtige bochtenwerk wat de Spaanse gebergtes een motorrijder biedt. De kwaliteit van het wegdek is over het algemeen goed tot zeer goed.

Spanje

Reisduur

8 dagen

Aantal personen
Type accommodatie
Verzorging
Vervoer

Eigen vervoer

Aantal duopassagiers
Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 513

2

€ 513

3

€ 513

4

€ 513

5

€ 513

6

€ 513

7

€ 513

8

€ 513

9

€ 513

10

€ 513

11

€ 513

12

€ 513

13

€ 513

14

€ 513

15

€ 513

16

€ 513

17

€ 513

18

€ 513

19

€ 513

20

€ 513

21

€ 513

22

€ 513

23

€ 513

24

€ 513

25

€ 513

26

€ 513

27

€ 513

28

€ 513

29

€ 513

30

€ 513

31

€ 513

De sierras van Sevilla

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Boek je motorvakantie bij Motoerit