Vervoer naar Engeland

Vervoer Engeland

Begin je motorvakantie ontspannen aan boord van Stena Line, DFDS of P&O Ferries.

Stena Line

Zonder omweg naar Engeland met Stena Line! De ideale manier om naar Engeland te reizen is via de route Hoek van Holland – Harwich. Stena Line vaart deze route 2 keer per dag met 2 schepen; de Stena Hollandica en de Stena Britannica. Aan boord van beide schepen zijn veel faciliteiten die de overtocht nog aangenamer maken, zoals comfortabele hutten, een bioscoop, Stena Shopping, verschillende restaurants en bars. Wifi op dek 9 is gratis.

Route-informatie en voorwaarden

DFDS

Vanuit IJmuiden vaar je met DFDS Seaways 's nachts naar het Engelse Newcastle-upon-Tyne, vanwaar je ‘s ochtends kunt doorrijden naar je bestemming. Vanuit het Noord-Franse Duinkerke of vaar je in ca. 2 uur naar Dover in het zuidoosten van Engeland.

Route-informatie en voorwaarden

P&O Ferries

P&O Ferries vaart dagelijks van Rotterdam naar Hull, Noord-Engeland. Aan boord van de Pride of Hull of Pride of Rotterdam kan je genieten van veel faciliteiten, zoals diverse bars en restaurants, nachtclub met live-entertainment, bioscoop en uitgebreide shop. De route verkort je reis met vele kilometers die worden afgelegd terwijl je lekker ligt te slapen. Als je de volgende morgen wakker wordt arriveer je in Hull, bent uitgerust en helemaal klaar om de reis verder te vervolgen.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je motorvakantie bij Motoerit