Motor Groepsreis Oostenrijk

Beleef gezamenlijk de hoge bergtoppen van de Oostenrijkse alpen

De Alpen zijn legendarisch en blijven adembenemend. Maar liefst 82 bergtoppen van boven de 4000 meter met als hoogste piek de machtige Mont Blanc die met zijn 4810 meter voorbij de hemel lijkt te reiken. Het gebergte wat zich uitstrekt van de Franse Middellandse Zeekust in het zuidwesten tot de Pannonische vlakte in het oosten. De oorsprong van de Rhône, de Rijn, de Po en de Inn. Ook de sporen van de geschiedenis zijn hier achtergelaten, maar voor ons motorrijders lonken toch andere type sporen; namelijk de onvergetelijke wegen die we tegenkomen tijdens de reis door de Alpen.

Rij samen door de bergpassen door het hart van de Alpen

De Stelvio, de Timmelsjoch en de Gavia zijn maar een hele kleine greep van de beste motorroutes die tijdens deze groepsreis onder je banden door zullen rollen. Het rijden door dit gedeelte van Europa is voor de motorrijder een waar genot en je krijgt alle vrijheid om het tot je te nemen. Van de een naar de andere haarspeldbocht uit accelereren en de volgende ligt alweer als een trouwe hond op je te wachten. Puur stuurgenot voor mens en machine! Tijdens deze motorvakantie ben je omringt door een schat aan natuurschoon en vul je je eigen longen, en die van je motorfiets, keer op keer met de heerlijke frisse berglucht.

We verblijven in de Oostenrijkse Alpen op de grens van Italië en Zwitserland waardoor we het beste van de drie verschillende culturen zullen opsnuiven. Als een Zwitsers uurwerk doen we letterlijk alle hoogtepunten van de westelijke Alpen tijdens deze motorreis aan. We nemen een uitstapje naar het unieke landschap van de Dolomieten, terwijl we aan het eind van de dag met z’n allen genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid in een hotel van een mede motorliefhebber. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan het delen van (sterke) verhalen met gelijkgestemden, onder het genot van een welverdiend Weissbier?

Populaire Motor Groepsreizen Oostenrijk

Motor Groepsreis

Ontdek de Alpen

7- of 9-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Oostenrijk

Rij prachtige passen van Oostenrijk, Italië en Zwitserland

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit