Motor Groepsreis Noorwegen

Kilometers maken in Noorwegen

Ga je op motorgroepsreis naar Noorwegen, dan volgen er waarschijnlijk meer. Dit is wel het ultieme walhalla voor motorrijders. Je rijdt in een kleine groep met professionele begeleiders. Zij kennen Noorwegen door en door en kunnen je veel vertellen over het land, de natuur en de Noren. Elke avond geven ze een briefing over de volgende dag. Wat doet het weer, hoe is de kwaliteit van het wegdek, zijn er bezienswaardigheden of bijzondere adresjes? Je gaat de volgende dag op ontdekkingsreis, en bij het diner delen we onze verhalen. Ontdek het zelf tijdens een motorgroepsreis naar Noorwegen.

Pas op voor rendieren!

Een ander groot voordeel van een motor-groepsreis is dat de routes alvast zijn uitgestippeld. Je rijdt in Noorwegen bijvoorbeeld, waar mogelijk, de Nationale Toeristische Routes. Je doorkruist het grootste bergplateau van Noord-Europa, Hardangervidda. Hier woont en graast een van de grootste wilde rendierenkuddes van Europa! Onderweg rijd je in een klein groepje, maar toch met de back-up van de rest van de groep. Voor je motorvakantie naar Noorwegen is de ferry geboekt, je overnachtingen zijn gereserveerd, zodat jij kan genieten van elke kilometer!

Wil je Noorwegen op eigen gelegenheid ontdekken? Bekijk dan ook onze individuele motorreizen naar Noorwegen.

Kevin Schoemaker

Motoerit Accountmanager

‘’De Iers Nederlandse Kevin is een echte levensgenieter en te vinden op allerlei motoren. Van het circuit tot off-road, hij voelt zich overal thuis. Met een bak aan ervaring en een goede dosis humor, neemt hij iedereen mee naar de mooiste plekken voor de beste stuurwegen.’’ 

Populaire Motor Groepsreizen Noorwegen

8.7
Motor Groepsreis

Ontdek de Noorse fjorden

13-daagse groepsreis met verblijf in hotels

Noorwegen

Geweldig motorrijden en schitterende accommodaties

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit