Motor Groepsreis Italië

Geniet samen van een motorvakantie naar Italië

‘La dolce vita’; het goede leven. Dat is de reis door Italië voor ons motorrijders zonder twijfel.
Het land kent een uitstekend netwerk van wegen en is zelfs een van de meest uitgebreide van Europa. Gelukkig voor ons, loopt in de Dolomieten bijna geen enkele weg recht en is het de hemel van de haarspeldbochten. De een na de andere ligt op jou en je machine te wachten. Met hellingspercentages van 6 tot 16 % en wereldberoemde passen, staat deze motorvakantie garant voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de bergpassen en unieke natuur in de Dolomieten

Het gebergte maakt deel uit van de Zuidelijke Kalkalpen en typeert zich door de zeer scherpe rotswanden en pieken die zijn ontstaan door erosie en verwering. De hoogste top is de Marmolada met 3343 meter, maar er zijn nog ongeveer 15 andere toppen die de grens van 3000 meter bereiken. Gecombineerd met de uitgestrekte natuur zijn dit bij uitstek de juiste ingrediënten voor typisch Italiaanse uitzichten met de kenmerkende theatrale landschappen. 

Tijdens deze groepsreis heb je alle vrijheid om ‘La dolce vita’ je eigen te maken. Genieten van een echte cappuccino en het heerlijke Italiaanse ijs, en geloof ons, deze smaken nergens beter. Of spot een van de andere bezienswaardigheden zoals de vele houtbewerkingen waarop de plaatselijke folklore van het gebied goed te zien zijn. Voor je het weet ben je net zo gepassioneerd als een echte Italiaan en grijpt de emotie jou ook wanneer je vanuit je eigen zadel stuurt over de mooiste motorroutes. In de avond komt de groep gezellig weer bij elkaar in het hotel waar de verhalen van de afgelopen dag in geuren en kleuren met elkaar gedeeld zullen worden.

In Noord-Italië zijn ze gek op motorrijden en je voelt je hier welkom. Wie opzoek is naar bochten zal genieten van de Dolomieten. Het is een groot feest maar er is ook een nadeel; wanneer je hier eenmaal van hebt geproefd, wil je alleen maar meer!

Jan

Motoerit persoonlijk begeleider

“Jan is een motorrijder in hart en nieren die zowel als hobby maar ook beroepsmatig ruim 40 jaar ervaring heeft en alle uithoeken van Europa op de motor heeft gezien. Hij wil zijn enthousiasme en passie voor het reizen met de motor graag met jullie delen en stelt zich als doel om iedereen, jong en oud , ervaren of onervaren van een onvergetelijke motorreis te laten genieten.”

Populaire Motor Groepsreizen Italië

8.1
Motor Groepsreis

Ontdek de Dolomieten

7- of 9-daagse groepsreis met verblijf in hotel

Italië

Genieten van eindeloos bochtenwerk

Onze bestemmingen

Boek je motorvakantie bij Motoerit