Rechtstreeks vanuit Duitsland naar Noorwegen

Als je met de motor van of naar Noorwegen gaat maar niet zoveel kilometers wilt maken, is een overtocht met Color Line via de route van Kiel naar Oslo een ideale verbinding. De super-luxe ferries brengen je in 20 uur naar hartje Oslo. Aan boord verveel je je niet. Voel je gelijk op vakantie met de vele faciliteiten:
- Shopping mall
- Zwembad
- Vele restaurants

VertrekAankomstVertrekAankomst
KielOsloOsloKiel
14.00 uur10.00 uur*14.00 uur10.00 uur*
Aankomst de volgende dag. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Dagelijks.
Uiterlijk 2 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 10.00 uur op de route Kiel-Oslo en vanaf 11.00 uur op de route Oslo-Kiel. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
prijzen per persoon
MaaltijdenVolwassenenKinderen (4 t/m 15 jaar)
Ontbijtbuffet177
Lunchbuffet2311
Dinerbuffet (01/01 t/m 03/11 en 19/12 t/m 31/12)3518
Kerstbuffet (04/11 t/m 18/12)4322
Motor / Motor met zijspan

Hoe worden motoren aan boord van een ferry vastgezet?
Het personeel van het schip geeft aan waar jij je motor kan neerzetten. Zet je motor op de zijstandaard en in de eerste versnelling. Maak vervolgens minimaal 2 spanbanden aan het dek vast en bevestig deze aan het frame van je motor of een ander stevig punt (bijvoorbeeld je kofferrek of valbeugels). Bevestig de spanbanden nóóit aan plastic kappen of ander materiaal wat makkelijk zou kunnen afbreken.

Bevestig één spanband aan de linkerkant en één aan de rechterkant en houd daarbij rekening dat één spanband schuin naar voren loopt en de spanband aan de andere kant schuin naar achteren. Trek vervolgens de spanbanden strak, maar niet té strak. Je kan controleren of je motor goed staat door zowel links als rechts even goed tegen de motor aan te duwen of hem heen en weer proberen te schudden. Daarna controleer je of hij niet voor- of achteruit kan.

Zet je motor nooit vast met één spanband over je zadel. Ondanks dat veel motorrijders en ferrymaatschappijen deze methode gebruiken, kan het voorkomen dat de spanband in je zadel gaat snijden als de motor beweegt. Of dat de elektronica onder het zadel beschadigd raakt tijdens de overtocht.

Zorg er ook altijd voor dat je alarmen volledig uitgeschakeld zijn. Het zou zonde zijn om je motorvakantie te beginnen of eindigen met een lege accu.

Moet ik zelf spanbanden meenemen?
Hoewel er tijdens de overtochten altijd spanbanden aanwezig zijn, raden wij aan om altijd zelf 2 spanbanden mee te nemen. Zo ben je verzekerd dat jij jouw motor altijd goed vast kunt zetten. Afhankelijk van de positie op het motordek die je door het personeel toegewezen krijgt, kan het soms namelijk handig zijn om een extra spanband te gebruiken.

Hutaccommodatie
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht.
- Alle hutten beschikken over een douche en toilet.
- Maaltijden zijn vooraf te reserveren. Bij de huttypes Color Class hut, Color Suite en Owner’s Suite is het ontbijt inbegrepen.
- Color Class hutten zijn luxe hutten met een 2-persoons bed en minibar. Ontbijt is inbegrepen in de prijs.
- De suites zijn hutten met een woonkamer en een 2-persoons bed. Je maakt gratis gebruik van het Spa & Fitness centre. Ontbijt en het gebruik van de minibar zijn inbegrepen in de prijs.

Boek je motorvakantie bij Motoerit