Ontdek Valencia

6-daagse motor groepsreis met verblijf in hotel - Spanje

Reiscode ESMGVALE
Inclusief verblijf in hotel en motortransport
vanaf 
€ 999
p.p.

Deze vakantie is alleen telefonisch te boeken. Bel met onze reisspecialisten via telefoonnummer:
NL | +31 (0)20 – 462 10 20 NL | +31 (0)20 – 462 10 20

Heb je een vraag?

Deel deze reis

  • Wijn- en sinaasappelboomgaarden
  • Uitdagende ritten over bochtige wegen
  • Eeuwenoude stadjes zoals Requena en Onda

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Maar vooral de omgeving is voor motorrijders een el-dorado. Na aankomst op de luchthaven van Valencia brengt één van de reisleiders je naar het hotel waar je motor op je staat te wachten. We overnachten in het plaatsje Bétera in een goed hotel. Hiervandaan maken we elke dag een mooie tocht. Zo rijden we door de wijnstreken, bezoeken we het Middeleeuwse stadje Onda en rijden we door prachtige bergketens. Dat laatste is natuurlijk genieten op de bochtige wegen met prachtige uitzichten. Vergeet dan ook niet af en toe te stoppen om te genieten van al dit moois!

Reiscode ESMGVALE
Inclusief verblijf in hotel en motortransport
vanaf 
€ 999
p.p.

Deze vakantie is alleen telefonisch te boeken. Bel met onze reisspecialisten via telefoonnummer:
NL | +31 (0)20 – 462 10 20 NL | +31 (0)20 – 462 10 20

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Dag 1

Vlucht Nederland-Valencia.

Je verblijft in

Hotel Ad Hoc Parque

Vandaag vliegen de deelnemers naar Valencia vanuit Nederland of België. De vliegtickets zijn niet inclusief bij deze reis, maar wij helpen je graag om deze te boeken. Bij aankomst op de luchthaven van Valencia staat één van onze reisbegeleiders op je te wachten om je met een privé transfer naar het hotel te brengen.

Dag 2

Rondrit Requena. Ca. 195 km.

Requena ligt in het hartje van het wijnbouwgebied. Het was vroeger een Moorse vesting waarvan je de restanten nu nog kunt terugvinden. Op de heenweg zul je verbaasd zijn over de structuur in de rotsen.

Dag 3

Rondrit langs Xátiva. Ca. 250 km.

Wat denk je van 260 km. aan bochtige wegen. Vergeet niet veel stops te maken om te genieten van de kleuren die je ziet in het gesteente van de bergen. Halverwege bezoek je Castell Xátiva. Hannibal was een van de eerste bewoners. Een "must"!

Spanje

Wat is er nu lekkerder dan voordat het motorseizoen in Nederland begonnen is, alvast even heerlijk onder de Spaanse zon te kunnen toeren op je eigen motor? Of als het seizoen al lang en breed voorbij is, toch nog even die laatste week motorrijden mee te pakken? Motoerit biedt al jaren Fly&Bike’s aan naar het zonnige zuiden. Duizenden bochten leiden je tussen de steile bergkammen en langs de middellandse zeekust. Langs deze bochtige wegen vind je eeuwen oude kastelen en gezellige kleine dorpjes waar de Spanjaard je met open armen zal ontvangen.

Het klimaat

Onze Spanje reizen vertrekken meestal in april of oktober, precies de periodes vlak voor of vlak na het motorseizoen in Nederland. Kan je niet wachten of heb je nog niet genoeg gereden? Wij zetten koers naar Spanje waar het in deze maanden nog heerlijk vertoeven is. Weinig tot geen neerslag en een gemiddelde maximum temperatuur van 19 graden staat garant voor een heerlijke motorreis door Spanje.

De wegen en het verkeer

In deze maanden is het toeristen seizoen grotendeels al voorbij, wat voor ons alleen maar positief is. De wegen zijn stukken rustiger dan tijdens het hoogseizoen en dat geeft ruimte om flink te genieten van het prachtige bochtenwerk wat de Spaanse gebergtes een motorrijder biedt. De kwaliteit van het wegdek is over het algemeen goed tot zeer goed.

Spanje

Inbegrepen

- Motortransport Nederland-Valencia
- 5 overnachtingen in hotel o.b.v. Halfpension
- GPS routes voor je navigatie
- 2 Nederlandse reisbegeleiders van Motoerit
- Retourtransfer luchthaven - hotel

Niet inbegrepen

- Vluchten
- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard.
- Reis- en of annuleringsverzekering

Vliegtickets

-Wij helpen je graag bij het boeken van je vliegtickets naar Valencia. Prijsindicatie retourticket € 100-200,-

Overige info

-CO2-compensatie van de volledige reis inbegrepen

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Boek je motorvakantie bij Motoerit