Ontdek Andalusië

8-daagse motor groepsreis met verblijf in hotels - Spanje

Reiscode ESMGANDA
Inclusief vlucht en motortransport
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 1949
p.p.

Eerste keus

Deze vakantie is te boeken vanaf 26-04-2023. Stel mij als eerste op de hoogte zodra de prijzen bekend zijn en de vakantie geboekt kan worden.

  • Start het motorseizoen in de volle zon
  • Toeren door de Sierra Nevada van Zuid-Spanje
  • Inclusief vlucht en transport van je eigen motor

Wanneer het motorseizoen in Nederland zo goed als afgelopen is, gaan wij richting het zonnige zuiden van Spanje, Andalusië, om daar een week te genieten van zomerse temperaturen tijdens het motorrijden. Andalusië is voor motorrijders een El Dorado. En daar gaan wij natuurlijk op de eigen motor rijden.

Vanuit Málaga rijden we via Granada naar Almeria en doen we meerdere hotels aan. Tussen deze hotels hoef je je geen zorgen te maken om je bagage, een van de reisbegeleiders van Motoerit rijdt namelijk in een busje om alle bagage van hotel naar hotel mee te nemen en om te ondersteunen bij onverhoopte pechgevallen.


Ongeveer een week voor vertrek lever je de motor in waarna deze per vrachtwagen naar Malaga gebracht zal worden. Een aantal dagen nadat jij geland bent op de terugweg kun je de motor weer ophalen.

Reiscode ESMGANDA
Inclusief vlucht en motortransport
Inclusief verblijf in hotels
vanaf 
€ 1949
p.p.

Eerste keus

Deze vakantie is te boeken vanaf 26-04-2023. Stel mij als eerste op de hoogte zodra de prijzen bekend zijn en de vakantie geboekt kan worden.

Dag 1

Vlucht Rotterdam - Málaga.

Je verblijft in

Hotel Finca Eslava

Met Transavia begint een luxe motorvakantie naar de zonnige zuidkust van Spanje. Bij aankomst in Málaga gaan we per bustransfer naar het hotel in Antequera, waar de motoren al staan te trappelen om te gaan rijden voor een eerste korte rit door het mooie Andalusië.

Op naar de zon!

Dag 2

Antequera - Granada. Ca. 220 km.

We pakken de koffers weer in, maar die hoeven niet op de motor. Tijdens de gehele reis is er een busje aanwezig wat de bagage zal vervoeren van hotel naar hotel. We rijden vandaag binnendoor via Acueducto del Águila en Kasteel Salobreña naar Granada toe. Het is genieten geblazen over de kleine binnendoorwegen, niet alleen van het stuurwerk maar ook de mooie uitzichten en kleine Spaanse dorpjes. Na dat we een stukje langs de Middelandse Zee hebt gereden rijden we de bergen weer in richting Granada. Het moderne 4-sterren hotel met parkeergarage, is een ideale plaats om te ontspannen na een mooie dag rijden onder de Spaanse zon.

Onderweg van Malaga naar Granada

Dag 3

Rondrit of stadsbezoek. Ca. 245 km.

Vandaag kan je kiezen tussen een rondrit in de omgeving of een bezoek brengen aan de stad Granada en eventueel het Alhambra. Voor de deelnemers die vandaag op de motor stappen staat er een prachtige rondrit ten Noorden van Granada gepland. De kronkelende wegen met "Mirador's" (uitzichtpunten) zorgen er voor dat je deze dag niet snel zult vergeten.

Andalusië

Spanje

Wat is er nu lekkerder dan voordat het motorseizoen in Nederland begonnen is, alvast even heerlijk onder de Spaanse zon te kunnen toeren op je eigen motor? Of als het seizoen al lang en breed voorbij is, toch nog even die laatste week motorrijden mee te pakken? Motoerit biedt al jaren Fly&Bike’s aan naar het zonnige zuiden. Duizenden bochten leiden je tussen de steile bergkammen en langs de middellandse zeekust. Langs deze bochtige wegen vind je eeuwen oude kastelen en gezellige kleine dorpjes waar de Spanjaard je met open armen zal ontvangen.

Het klimaat

Onze Spanje reizen vertrekken meestal in april of oktober, precies de periodes vlak voor of vlak na het motorseizoen in Nederland. Kan je niet wachten of heb je nog niet genoeg gereden? Wij zetten koers naar Spanje waar het in deze maanden nog heerlijk vertoeven is. Weinig tot geen neerslag en een gemiddelde maximum temperatuur van 19 graden staat garant voor een heerlijke motorreis door Spanje.

De wegen en het verkeer

In deze maanden is het toeristen seizoen grotendeels al voorbij, wat voor ons alleen maar positief is. De wegen zijn stukken rustiger dan tijdens het hoogseizoen en dat geeft ruimte om flink te genieten van het prachtige bochtenwerk wat de Spaanse gebergtes een motorrijder biedt. De kwaliteit van het wegdek is over het algemeen goed tot zeer goed.

Spanje

Inbegrepen

- Retourtransport van je eigen motor naar Spanje
- Retourvlucht Nederland - Malaga met Transavia
- Bustransfers van en naar vliegveld
- 7 x overnachting in hotel op basis van halfpension
- Vervoer van bagage tussen de hotels
- Twee Nederlandse reisbegeleiders van Motoerit
- Roadbook en GPS-routes

Niet inbegrepen

- Niet omschreven maaltijden
- Drankjes en andere uitgave van persoonlijke aard
- Reis- en of annuleringsverzekering

Overige info

- CO2-compensatie van de reis is inbegrepen

Boek je motorvakantie bij Motoerit