Individuele motorreizen op maat

Op motorreis zoals jij het wilt

De reisspecialisten van Motoerit kunnen iedere reis op maat samenstellen. Of je nu een bestaande reis wilt aanpassen of een eigen reis wilt ontwerpen, wij maken het mogelijk. Door onze jarenlange rij- en reiservaring in Noordwest-Europa adviseren we je graag over de mooiste routes, fijnste slaapplekken en bezienswaardigheden die je niet mag overslaan. We geven persoonlijk advies en stellen je reis in onderling overleg van A tot Z samen.

Een bestaande reis aanpassen

Dat jij je reis nét iets anders zou willen hebben, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij de meeste individuele reizen voor je aanpassen op jouw wensen. Onze reisspecialisten helpen je graag om de duur van een reis voor je te veranderen of een andere overnachtingsadres voor je te regelen. Wij zorgen er voor dat je een op jouw reis afgestemd GPX bestand met routes ontvangt voor je navigatiesysteem.

Een eigen reis samenstellen

Heb je specifieke wensen op het gebied van accommodaties, vervoer en activiteiten? Wij helpen je graag om een unieke reis op maat samen te stellen op basis van jouw wensen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan er, samen met jou, mee aan de slag om zo voor jou een unieke en perfect passende motorreis te realiseren.

Zo werkt het

1. Mail of bel ons met je wensen.

2. We nemen je wensen door in een persoonlijk gesprek.

3. Je ontvangt een reisvoorstel, helemaal op maat. 

4. We spreken de reis met je door en passen aan waar gewenst.

5. Als je helemaal tevreden bent, boeken we de reis.

Vraag een reisvoorstel aan

Om het beste reisvoorstel te doen is het belangrijk eerst je wensen goed in kaart te brengen. Bel of mail ons met je wensen. Of vul het aanvraagformulier in.

Telefoon: 020 - 462 10 20020 - 462 10 20

E-mail: info@motoerit.nl

Formulier: aanvraagformulier >

Boek je motorvakantie bij Motoerit