Individuele motorreizen op maat

Op motorreis zoals jij het wilt

De reisspecialisten van Motoerit kunnen iedere bestaande reis op maat samenstellen. Door onze jarenlange rij- en reiservaring in Europa adviseren we je graag over de mooiste routes, fijnste slaapplekken en bezienswaardigheden die je niet mag overslaan. We geven persoonlijk advies en stellen je reis in onderling overleg van A tot Z samen.

Een bestaande reis aanpassen

Dat jij je reis nét iets anders zou willen hebben, dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij de meeste individuele reizen voor je aanpassen op jouw wensen. Onze reisspecialisten helpen je graag om de duur van een reis voor je te veranderen of een andere overnachtingsadres voor je te regelen. Wij zorgen er voor dat je een op jouw reis afgestemd GPX bestand met routes ontvangt voor je navigatiesysteem. 

Zo werkt het

Aanpassingen aan bestaande reizen, kunnen doorgegeven wordt via het betreffende veld in het boekingformulier van de reis.

Vraag een reisvoorstel aan

Om het beste reisvoorstel te doen is het belangrijk eerst je wensen goed in kaart te brengen. Bel of mail ons met je wensen. Of vul het aanvraagformulier in.

Telefoon: 020 - 462 10 20020 - 462 10 20

E-mail: info@motoerit.nl

Formulier: aanvraagformulier >

Boek je motorvakantie bij Motoerit