Groepsreizen op maat

Met de hele motorclub op reis

Wil jij met je eigen motorclub of motorgroep een unieke motorreis maken? Voor groepen vanaf 10 personen, verzorgen wij de meest fantastische motor groepsreizen op maat. Op basis van jullie wensen en budget stellen we een reis samen die van begin tot eind perfect geregeld is.

Maatwerk op al onze bestemmingen

Wij rijden al meer dan 25 jaar de mooiste routes in Scandinavië en Groot-Brittannië, maar ook buiten Noordwest-Europa zijn wij niet onbekend. Of het nou Duitsland, Oostenrijk, de Italiaanse Dolemieten of het Spaanse Andalusië is. Wij kennen er de mooiste routes en bezienswaardigheden die je gewoonweg gezien moet hebben. We kijken samen altijd naar de mogelijkheden om voor jullie dé perfecte motorreis te maken!

Zo werkt het

1. Mail of bel ons met jullie wensen.

2. We nemen jullie wensen door in een adviesgesprek.

3. Je ontvangt een reisvoorstel op maat.

4. We spreken de reis met je door en passen eventueel aan.

5. Als jullie helemaal tevreden zijn, boeken we de reis.

Vraag een reisvoorstel aan

Om het beste reisvoorstel te doen is het belangrijk jullie wensen eerst goed in kaart te brengen. Bel of mail ons met deze wensen. Of vul het aanvraagformulier in.

Telefoon: 020 - 462 10 20+31 (0)20 - 462 10 30

E-mail: info@motoerit.nl

Formulier: aanvraagformulier >

Voorbeeld van een groepsreis

Rondreizen voor Motorclubs

Wij maken van jouw idee een compleet verzorgde motorvakantie

Onze bestemmingen behoren tot de mooiste van Europa en zijn daarom ideaal voor het rijden van prachtige routes. We hebben de afgelopen jaren voor vele motorclubs de jaarlijkse clubreis van A tot Z met veel plezier georganiseerd. Wij zorgen voor een afwisselend dag-tot-dagprogramma, we zetten de routes uit, leveren de routes aan in een GPX bestand en zorgen voor alle reserveringen. Zelfs de administratieve afhandeling, zoals het inschrijven van deelnemers en afhandelen van betalingen, kunnen wij voor je regelen.

Op deze manier hebben wij succesvolle reizen georganiseerd voor o.a.  BMW Club Nederland, BMW Dealer Mofra in Reijen, Motoport Wormerveer en Motoport Nederland.

Motor groepsreis Ierland

Boek je motorvakantie bij Motoerit