Antwoord op je vraag

Hoe kan ik mijn reis betalen?

Na de definitieve boeking ontvang je van ons per e-mail een factuur. Je ontvangt tevens een e-mail met daarin je persoonlijk inloggegevens voor ‘Mijn Boeking’. In deze beveiligde pagina op onze website kan je je boeking bekijken, je laatste factuur downloaden en je aanbetaling of restantbetaling direct via iDEAL of Bancontact betalen. 

Indien je geen Nederlandse of Belgische bankrekening hebt adviseren wij je, de betaling over te maken naar het rekeningnummer zoals vermeld op de factuur.

De aanbetaling van 30% van de totale reissom dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk 42 dagen voor de vertrekdatum voldaan zijn. Boekingen binnen 42 dagen voor vertrek dienen per ommegaande volledig betaald te worden. 

Hoe werkt de betaling in Mijn Boeking?

Als je bent ingelogd in 'Mijn Boeking' zie je een overzicht van de door jouw geboekte reis of reizen en een link 'Betalen'. Op de betaalpagina van die reis selecteer je het bedrag dat je wilt betalen. Bij iDEAL selecteer je jouw bank en klik op ‘Start betaling’, waarna je moet inloggen bij je eigen bank om de betaling verder af te ronden. Bij Bancontact klik je op ‘Start betaling’ en ga je verder om de betaling verder af te ronden.

Boek je motorvakantie bij Motoerit